Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - Master League Online
L.A.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESorry ameryki nie odkryłeś, to już wiedziałem po rozpoczęciu MLO (a staty rosną o +5)
A mi chodziło o rozwijanie się zawodników.... czy jak rozegram 200 meczy tymi samymi zawodnikami to ich poszczególne parametry wzrosną..... bo jeśli nie to bezsens ten MLO.... szkoda czasu na kupowanie super graczy gdzie połowa zawodników online będzie mieć podobny skład....
--- Koniec cytatu ---
jeszcze większym bezsensem byłoby wzrastanie poszczególnych statów...
wyobrażasz sobie gościa który ma 2k meczów rozegranych? jaki by miał skład?...
mandi94:
witam, o co chodzi z tym Mypes ? jak się do tego zalogować ? proszę o odpowiedź bo słyszałem że za każdy mecz dostaję się dodatkowe 500.000
L.A.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam, o co chodzi z tym Mypes ? jak się do tego zalogować ? proszę o odpowiedź bo słyszałem że za każdy mecz dostaję się dodatkowe 500.000
--- Koniec cytatu ---
Aby korzystać z mypes musisz posiadać konto na facebook'u. Jeśli już masz wchodzisz na adres:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE i zakładasz konto. Później uruchamiasz PES'a i w opcjach profilu wpisujesz dane do tego konta aby PES mógł się łączyć z usługą mypes. Wtedy dostajesz za mecz 500k i dodatkowe 50gp do sklepu ;)
mandi94:
dobra , dzięki ;) wiesz co okazało się że już kiedyś założyłem konto na tym myPes wchodzę tam i jestem zalogowany automatycznie i mam problem bo nie pamiętam hasła a potrzebne mi jest żeby wpisać je w Pesie a jak próbuję zmienić hasło w myPes to się nie zmienia ;/ nie wiem może się zmieni ale dopiero jutro albo coś w ogóle jakoś ta aplikacja kiepsko funkcjonuje ...
L.A.:
jeśli chodzi o działanie tej aplikacji to wygląda jak niedorobiona chińska zabawka z przeceny... wybiera sobie sama mecze, rekordy bramkowe itp.
mój najwyższy wynik to chyba 14:0 a mam zapisane 10:1... do tego jak wejdę w tablice to tak jak wyżej napisałem mecze sama sobie wybiera...
fajna ta aplikacja ale tego nawet konami nie potrafi dobrze zrobić...
Nawigacja
[#] Następna strona