Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Master League Online

<< < (37/43) > >>

FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKtos w koncu rozkminil o co cho z ta forma zawodnikow,bo mam kolesi co juz rozegrali po 40 spotkan a forma caly czas slup w ziemie i ani drgnie?

--- Koniec cytatu ---

W trybie on line liczba spotkań nie jest wyznacznikiem formy. Możesz rozegrać 200 spotkań jednego dnia i jego forma nie ruszy. Forma zawodnika spada bądź stale niezależnie od ilości rozegranych spotkań. Mówiąc prosto zawodnik jest w formie przez kilka dni. Kiedy będzie w formie możesz wywnioskować obserwując wykres jego formy.

camora:
dzieks.
hmm tak wlasnie myslalem ze ta sinusoida to leci tygodniami,ale wierzyc mi sie nie chcialo
czyzby mialo to byc zacheta do zmiany skladu co jakis czas,a nie grania ciagle tymi samymi mordami?
w kazdym razie na poczatku to spore utrudnienie.

FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczyzby mialo to byc zacheta do zmiany skladu co jakis czas,a nie grania ciagle tymi samymi mordami?
w kazdym razie na poczatku to spore utrudnienie.

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie tak... to jest utrudnienie aby nie grać cały czas tymi samymi zawodnikami, co według mnie jest fajnym pomysłem, ponieważ sprawia, że musisz bardziej kombinować.

Osobiście przeżyłem traumę, ponieważ przypadkiem mój dwu letni kuzyn skasował mi zespół w MLO. Podkreślam, że rozegrałem 600 spotkań i wygrałem kilka pucharów, jednakże dorobienie się dobrego zespołu to kwestia 200-300 spotkań i masz zespół z którym możesz rywalizować z powodzeniem z każdym graczem. Na pewno polecam kupić w miarę szybko CR7 kosztuje dużo ale naprawdę robi przewagę z graczami ze słabą obroną, kiedy ktoś potrafi oczywiście odpowiednio nim pokierować : )

dealbrooklyn:
Ja np. nigdy nie robiłem tego co narzuca gra ^^
kupuje zawodników takich jakich lubię a nie tych co mają formę -.-

przegrywam/wygrywam only fun ;]

FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa np. nigdy nie robiłem tego co narzuca gra ^^
kupuje zawodników takich jakich lubię a nie tych co mają formę -.-

przegrywam/wygrywam only fun ;]

--- Koniec cytatu ---

Czyli Twoje podejście zasadniczo się różni od mojego. Jako, że w moich żyłach płynie polska krew kibicuję polskim zawodników. Jednakże kiedy mam wybór między Lewandowskim a Cristniano Ronaldo, wybieram Cristiano mimo, że go nie "lubię". Aczkolwiek jako zdrowy mężczyzna nie spoglądam na zawodników z perspektywy lubię, nie lubię, tylko z perspektywy jego umiejętności na boisku. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej