Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Master League Online

<< < (38/43) > >>

dealbrooklyn:
moje lubię to tyczy się umiejętności... skoro ktoś ma duże to lubię go oglądać i jeśli w grze ma podobne umiejętności co w życiu to lubię też nim grać ;] logiczne... źle może to napisałem...

Reksio:
Ludzie co sie dzieje z ta gra? co chwile ktos kto przegrywa zrywa polaczenie i ja dostaje walkowera! czemu tak jest ze zawsze ja? to jest strasznie denerwujace ;/

zlomer:
Jak to jest z naliczaniem punktów w turniejach?
Czasem mi nalicza, czasem nie.
Już myślałem, że rozgryzłem temat stwierdzając iż nie nalicza mi 1pkt za remis ze słabszym rankingowo zawodnikiem, ale dzisiaj wszystko stanęło na głowie.
Wyniki w kolejności rozgrywania meczy:
R
Z
R
R
Z
i...... 5pkt zamiast 7, o co kaman? Ostatni mecz skończyłem na 5min przed końcem turnieju.

Ukassiu:
Liczą się 3 najlepsze mecze pod rząd.

FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELudzie co sie dzieje z ta gra? co chwile ktos kto przegrywa zrywa polaczenie i ja dostaje walkowera! czemu tak jest ze zawsze ja? to jest strasznie denerwujace ;/

--- Koniec cytatu ---

Oszukiwanie w ten sposób oraz zrywanie połączenia aby anulować mecz w trybie MLO, to standardowa praktyka w pes, robi tak każdy ogarnięty gracz, który wie jak w ten sposób działać. Niestety ktoś musi bankrutować aby ktoś mógł się rozwijać. Taka sytuacja na pewno psuje obraz MLO i wypacza rozgrywkę ale cóż poradzić, trzeba się przystosować albo zbankrutować.

Więc radzę abyś poczytał sobie o "hakach" do pesa, zacznij działać tak samo jak inni oszuści i ciesz się z jechania po uczciwych graczach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej