Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - Master League Online
dawrus:
Wie ktoś może od czego zależy miejsce zajęte w turnieju w przypadku takie samej ilości punktów?
Reksio:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOszukiwanie w ten sposób oraz zrywanie połączenia aby anulować mecz w trybie MLO, to standardowa praktyka w pes, robi tak każdy ogarnięty gracz, który wie jak w ten sposób działać. Niestety ktoś musi bankrutować aby ktoś mógł się rozwijać. Taka sytuacja na pewno psuje obraz MLO i wypacza rozgrywkę ale cóż poradzić, trzeba się przystosować albo zbankrutować.
Więc radzę abyś poczytał sobie o "hakach" do pesa, zacznij działać tak samo jak inni oszuści i ciesz się z jechania po uczciwych graczach.
--- Koniec cytatu ---
wiem jak to sie robi ale tego nie uzywam bo to sensu nie ma ;/ chwile temu anulowalo mecz a teraz raz za razem dostaje ja walkowera ;/ no ale trudno jesli nie ma na to sposobu to zostaje nam cenic tych uczciwych :D
FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwiem jak to sie robi ale tego nie uzywam bo to sensu nie ma ;/ chwile temu anulowalo mecz a teraz raz za razem dostaje ja walkowera ;/
no ale trudno jesli nie ma na to sposobu to zostaje nam cenic tych uczciwych :D
--- Koniec cytatu ---
Wątpię czy wiesz jak to robić. Gdyś wiedział to byś nie wylewał łez na forum. Skoro nie jest to dla Ciebie istotne czy wygrasz czy przegrasz to ciesz się z każdej minuty gry przed walkowerem, nie patrz na wyniki, bankrutuj i graj od nowa.
Również cenie tych uczciwych graczy, których osobiście nazywam "mięsem armatnim". Ktoś musi służyć do nabijania punktów.
Mustafaras:
Witam!
Od dzisiaj posiadam PES 12 na xbox 360 i mam takie pytanie czy ktoś z Was zauważył w zakładce gdzie można odkrywać zespoły piłkarzy piłki stroje za punkty jest możliwość kupienia Master League za 600pkt. i jest opis, że można kupować dowolnych zawodników i tu moje pytanie czy w tej opcji chodzi o to, że mogę sobie zamienić skład wymyślonych piłkarzy (Ordaz itp.) na orginalnych zawodników (tych co powinni się znajdować w danym składzie) ?? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję ;)
Ukassiu:
tak
Nawigacja
[#] Następna strona