Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - Master League Online
Pan.Paradise:
Tak się zastanawiam jak to się dzieje. Otóż wczoraj grałem online z kolesiem który oczywiście grał Barcą. I nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to że praktycznie w ogóle do piłki nie dochodziłem, wyprzedzał każdy ruch mojego zawodnika, nawet jak miałem wolny i podawałem do najbliższego gracza to on już był przed moim - tak jakby na wiecznym i maksymalnym pressingu. Czy ktoś wie o co chodzi?
Na początku myślałem że jak będę grał cały czas presingiem to się coś zmieni, więc ustawiłem swojej drużynie pressing na full, jednakże dalej nie dało to rezultatu jaki obserwuje grając przeciwko innym. Oczywiście zdaje sobie sprawę że może to być kwestia umiejętności poszczególnych graczy, no ale nie za bardzo w to wierzę iż 99% moich przeciwników grając domyślnym składem przeciwko trochę lepszym grajką dalej potrafi robić to niezwykle skutecznie....
Reksio:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam!
Od dzisiaj posiadam PES 12 na xbox 360 i mam takie pytanie czy ktoś z Was zauważył w zakładce gdzie można odkrywać zespoły piłkarzy piłki stroje za punkty jest możliwość kupienia Master League za 600pkt. i jest opis, że można kupować dowolnych zawodników i tu moje pytanie czy w tej opcji chodzi o to, że mogę sobie zamienić skład wymyślonych piłkarzy (Ordaz itp.) na orginalnych zawodników (tych co powinni się znajdować w danym składzie) ?? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję ;)
--- Koniec cytatu ---
zadna tajemnica ( podczas meczu wchodzisz do menadzera zadan i na pes2012 dajesz "utworz plik zrzutu" mecz zostanie anulowany ) moze zle ze pisze to tak publicznie ale pelno tego na Youtube :) pytanie odemnie czy na konsolach tez sa takie walki? jesli nie to moze lepiej sie na konsole przerzucic xd
dealbrooklyn:
na konsolach nie ma takiego czegoś.
Reksio:
A jesli chodzi o "Team Type" jaki styl preferujecie i dlaczego hmm?
dealbrooklyn:
hmm...
to chyba zależy od sposobu gry...
ja np. mam ustawione na speed... dlaczego?
lubię szybkie akcję z klepki i kontry - taki jest mój styl...
nienawidzę zamulania katalońskiego - mnie irytują tacy gracze. 1000 podań a oddaje strzał w trybuny.
Dostaje bramę i gra już normalnie :D coś pięknego
Nawigacja
[#] Następna strona