Widzicie to znowu ja, niestety ale mam kolejną karierę (wszystko to przez zmianę patcha). Wiem także że macie mi za złe, że zmieniam kariery jak rękawiczki i komentować mi będziecie naprawdę mało. Ale robię sobie układ, jeżeli ta kariera mi się znudzi to kończę z opisywaniem (teraz to już na serio). Ale jeszcze jutrzejsze 6 godzin w szkole i upragnione ferie, wynika z tego że będę mieć dużo czasu na opisywanie karier. Liczę na waszą wyrozumiałość i komentowanie kariery (wprowadzam zasadę koment za koment), z resztą niedawno skomentowałem prawie wszystkie kariery, więc liczę na ''rewanż''.
Dane Techniczne
Gra: Pro Evolution Soccer 2012
Patch: PESVN Patch 2012
Poziom: Professional/Regular
Czas Gry: 10 minut
Częstotliwość transferów: Wielka
Rozwój zawodnika: Włączony
Reszta dostępnych opcji: Wyłączona
Przydomek: The Hoops
Barwy: Niebiesko Białe
Data założenia: 1882
Liga: Premier League
Stadion: Loftus Road
Prezes: Tony Fernandes
Trener: Mark Hughes
Sukcesy
Puchar Ligi Angielskiej: 1967
Finał Pucharu Anglii: 1982
Jak widać, klub nie radzi sobie za dobrze w Premier League. Dlatego klub postanowił poszukać sobie nowego szkoleniowca, jak widać wybór padł na Walijczyka, czyli Marka Hughesa który przejął stanowisko trenera w dniu 1 sierpnia 2011 roku. Do jakiegoś tam czasu pracował jako szkoleniowiec Fulham Londyn, ale z powodu słabej lokaty ekipy z Londynu, został zwolniony. Ciekawe czy teraz poradzi sobie w nieco mniejszym klubie o mniejszych warunkach. Według niejakich informacji, właściciel chce dać szkoleniowcowi, wolną rękę do transferów. Bowiem właściciel chce dać Hughesowi ponad 25 milionów euro na transfery. Według mediów, klub potrzebuje wzmocnień w ataku jak i na bramce.
Shaun Wright Phillips kapitanem QPR.
A więc nowy szkoleniowiec dokonał pierwszej zmiany w zespole, otóż przez krótki czas był bój o opaskę kapitana a były szkoleniowiec nie mógł tego ogarnąć. Więc nowy trener postawił na 30 letniego skrzydłowego, Shauna Wright Phillipsa. Zawodnik ten gra w zespole bardzo dobrze, występuje w rozgrywkach regularnie i jest jednym z najlepszych piłkarzy w zespole i dlatego opaska ta jest mu nadana bez żadnych dyskusji oraz głosów. Trener przyznał że zawodnik jest był faworytem do otrzymania opaski, wiadomo że jest dość stary i skuteczny, więc piłkarze o takich właściwościach właśnie otrzymują opaski. Ponadto trener dał temu piłkarzowi numer 7. Wiadomo także że wicekapitanami będą także Joey Barton oraz Adel Taarbat.
Kolejne wzmocnienia w klubie, oczywiście potężne.
Mamy kolejne doniesienia z rynku transferowego ! Według niektórych mediów, klub z Londynu podpisał kontrakt z dwoma piłkarzami z doświadczonymi umiejętnościami. Pierwszy zawodnik to Taye Taiwo, który został wypożyczony z AC Milan za darmo. Natomiast drugim zawodnikiem Queens Park Rangers stał się Nedum Onuhoa, Anglik został wykupiony przez QPR za 3 miliony euro oraz podpisał 3 letni kontrakt z Angielskim klubem. Na początku temat Onuhoi w QPR był jako plotka, jednakże plotka zamieniła się w czyn po czym od dzisiaj, były piłkarz Citizens stał się kolejnym wzmocnieniem w klubie.