Autor Wątek: Lech Poznań by kamil18kks |Arcyważny mecz z Werderem w 5.kolejce LE|  (Przeczytany 24061 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
Odp: Lech Poznań by kamil18kks |3.kolejka - mecz z Polonią Warszawa|
« Odpowiedź #60 dnia: Luty 01, 2012, 17:22:10 »
3. Kolejka

Polonia Warszawa 0-1 Lech Poznań

Gole:
25' 0-1 Kamiński

Kartki:

Polonia:
brak

Lech:
48' Murawski

Zmiany:

Polonia:
60' Piątek
67' Sikorski

60' Sultes
67' Bruno Coutinho

Lech:

60' Murawski
66' Rudnev

60' Golla
66' Ubiparip

Składy:

Hit w Warszawie!
Dzisiaj w 3.kolejce T-Mobile Ekstraklasy, przy Konwiktorskiej wicelider Polonia Warszawa podejmowała lidera Lecha Poznań. W 4’ Drygas groźnie uderzył, ale Przyrowski zachował się przy tym strzale tak jak należało. 25’ i mamy pierwszego gola! Marcin Kamiński, który został pod bramką Polonii po rzucie wolnym przejął piłkę za polem karnym. Oddał strzał, ale jego uderzenie zostało zblokowane, lecz piłka tak fortunnie dla Lecha się odbiła, że Kamiński oddał potężną bombę tuż zza pola karnego pod poprzeczkę Przyrowskiego! 29’ Teodorczyk w akcji sam na sam z Buriciem! Bośniacki bramkarz broni, ale piłka odbita od jego ciała trafiła w wewnętrzną część słupka i o mały włos nie wpadła do bramki. Z interwencją zdążył Wołąkiewicz, który wybił piłkę z linii bramkowej! 45’ Rudnev strzela w słupek!

Oceny zawodników po meczu z Polonią Warszawa według Przeglądu Sportowego:

Jasmin Burić – Zagrał dzisiaj swój najlepszy mecz w tym sezonie. Kilka razy wyratował Lechowi zwycięstwo. Ocena: 7/10
Grzegorz Wojtkowiak – Niewidoczny w tym spotkaniu. Poza kilkoma podaniami nic nie wniósł do gry. Ocena: 6/10
Hubert Wołąkiewicz – Jego interwencja zadecydowała o wyniku meczu. Wybił piłkę w ostatniej chwili, gdyby nie ta interwencja mielibyśmy remis. Ocena: 6.5/10
Marcin Kamiński – Dzisiaj zagrał swój drugi mecz w tym sezonie, i strzelił zwycięską bramkę. Pokazał, że ma bardzo dobre uderzenie strzelając gola kolejki. Ocena: 7/10
Paul Ambrosi – Często był przy piłce. Pokazał parę dobrych zagrań. Jego podania były dokładne. Ocena: 6.5/10
Kamil Drygas – Po raz kolejny młody pomocnik Lecha zagrał kolejny dobry mecz. Parę razy próbował uderzeń z dystansu z czym Przyrowski parę razy miał problemy z interwencją. Ocena: 7/10
Rafał Murawski – Słaby występ Murwaskiego. Zarobił żółtą kartkę, tracił piłkę. Najsłabszy występ w tym sezonie. Ocena: 5.5/10
Mateusz Możdżeń – Dobry występ młodego pomocnika Lecha. Oddawał groźne strzały. Często też zagrywał piłkę do Rudneva bądź Stilicia. Ocena: 7/10
Aleksandar Tonev – Słaby mecz w wykonaniu młodego Bułgara. Jego dośrodkowania były niecelne. Wyjątkowo w tym meczu nie oddawał często strzałów. Ocena: 6/10
Semir Stilić – Trzeci raz z rzędu wybrany zawodnikiem meczu. Mimo, że nie strzelił gola to był bardzo bliski tego. Dużo odbiorów, dobrych zagrań, strzałów. Ocena: 7.5/10
Artiom Rudnev – Tak jak Stilić nie strzelił dzisiaj gola, choć był tego bardzo blisko. Nie dopisywał mu szczęście w tym meczu, bo po jego strzale piłka trafiła w słupek. Ocena: 6.5/10

Zawodnicy rezerwowi:

Krzysztof Kotorowski – nie zagrał
Manuel Arboleda – nie zagrał
Luis Henriquez – nie zagrał
Wojciech Golla – dostał dzisiaj szanse, ale jej nie wykorzystał. Słaby mecz w jego wykonaniu. Dużo strat, niedokładnych podań. Ocena: 5/10
Sergiej Krivets – nie zagrał
Jakub Wilk – nie zagrał
Vojo Ubiparip – Wszedł na boisko, ale nie wniósł nic do spotkania. Nie oddał ani jednego strzału. Tracił piłki, niedokładnie zagrywał. Ocena: 5/10

Wyniki innych meczy:
0-3
2-1
1-2
2-1
1-1
3-1
2-0

Offline Sklado

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 16.05.2011r.
Odp: Lech Poznań by kamil18kks |Rozlosowano grupy LE!|
« Odpowiedź #61 dnia: Luty 01, 2012, 17:23:27 »
Dobra seria podtrzymana, ale tym razem bez pogromu.
Bardzo dobry mecz młodego Kamińskiego. :)
Boli porażka Widzewa z Górnikiem. :'(

Tak czytam, a co dziwi się szybkość napisanego postu ??? :)
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2012, 17:26:32 wysłana przez Sklado »
widzew.png" border="0

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
Odp: Lech Poznań by kamil18kks |Rozlosowano grupy LE!|
« Odpowiedź #62 dnia: Luty 01, 2012, 17:24:36 »
Dobra seria podtrzymana, ale tym razem bez pogromu.
Bardzo dobry mecz młodego Kamińskiego. :)
Boli porażka Widzewa z Górnikiem. :'(

ty czytasz opisy ???

no tak, szybko napisałeś ten post :D
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2012, 17:43:00 wysłana przez kamil18kks »

Offline Norbi21

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 05.09.2011r.
« Odpowiedź #63 dnia: Luty 01, 2012, 17:37:43 »
Mecz na szczycie T-Mobile Ekstraklasy nie zawiódł oczekiwań kibiców, spotkanie obfitowało w wiele dobrych okazji strzeleckich dla obu drużyn, w 25 minucie w dość szczęśliwych okolicznościach bardzo ładna bramkę zdobył Kamiński, cztery minuty później Warszawiacy mogli wyrównać ale Lecha uratował Wołąkiewicz, mogło być jeszcze 2-0, ale Rudney trafił w słupek.

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
« Odpowiedź #64 dnia: Luty 01, 2012, 18:13:09 »
No, mamy ekipę, która nieco Wam się postawiła, chociaż i tak w ostatecznym rozrachunku nic Wam nie zrobiła. Chwilę po strzelonej przez Kamińskiego bramce (aż dziwne, że środkowy obrońca w PESie zdobył takiego gola) mieliście furę szczęścia. Dobrze, że ta piłka gdzieś tam odbiła się od Buricia, bo byłoby szybkie wyrównanie, ale na szczęście słupek stanął po Waszej stronie. Fajnie, że tym razem dałeś szanse Golli. I nie chodzi tutaj już nawet o to, że zagra źle, super czy jeszcze jakoś inaczej. Chodzi o to, że w ogóle ma szanse się ogrywać, może coś z niego wyrośnie?

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #65 dnia: Luty 01, 2012, 19:20:53 »
Dzięki trafieniu Kamińskiego do Poznania wrócisz z trzema "oczkami". Stworzyłeś sobie bardzo wiele sytuacji, ale zabrakło Ci skuteczności. Czasami zapominałeś o defensywie, jednak w bramce świetnie spisywał się Burić. Martwi mnie fakt, że rezerwowi zawodnicy nic nie wnieśli do gry.

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #66 dnia: Luty 01, 2012, 19:30:16 »
Przyznam, że spotkanie było bardzo ciekawe. Mimo iż padła jedna bramka to mieliśmy także wiele ciekawych sytuacji pod bramkami, po których piłka trafiała w obramowanie bramki :D.
Jak na razie idzie ci dobrze i mam nadzieję, że taka forma utrzyma się przez bardzo długi okres czasu :D.

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #67 dnia: Luty 01, 2012, 20:22:41 »
Sklado - bez urazy, ale nie czytałeś tego.. W 1 minute nie da się przeczytać takiego tekstu, na 100%. Jeszcze do tego napisać komentarz, wpadłeś. ;)

Zagrałeś lepszy mecz od Polonii. Miałeś więcej sytuacji, do tego dodać słupki.. mogło paść na pewno więcej bramek.

Offline lukus62

• Amator
  • *
  • Na forum od: 04.04.2011r.
    • http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=149abd5c928c0a137f351f8d0c560a88&/topic,112415.0.html
« Odpowiedź #68 dnia: Luty 01, 2012, 20:26:10 »
No. Powiem ci było dużo tych słupków. Było by 2 - 0, ale Rudnevs chybił. Szkoda

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
4. Kolejka

Lech Poznań 2-1 Podbeskidzie Bielsko-Biała

Gole:
40'  0-1 Cohen
42'  1-1 Rudnev (Stilić)
54'  2-1 Rudnev

Kartki:

Lech:
78' Injać

Podbeskidzie:
brak

Zmiany:

Lech:
66' Murawski
66' Możdżeń

66' Injać
66' Krivets

Podbeskidzie:
84' Patejuk

84' Sikora

Składy:

Co za comeback!
Pierwszy groźny atak nastąpił w 12 minucie spotkania. Wtedy to Rafał Murawski bardzo groźnie uderzył zza pola karnego, ale Zajac piłkę przeniósł nad poprzeczką. 27’ Murawski znów strzela zza pola karnego. Piłka rykoszetem odbiła się od nogi Rudneva i trafiła w słupek! 36’ Świetny strzał Kamińskiego broni Zajac! 40’ Cohen wykorzystuje zamieszanie w polu karnym Lecha i otwiera wynik meczu! 42’ Ależ odpowiedź Kolejorza! Genialne akcja Stilicia, który minął trzech graczy Podbeskidzia i wyłożył piłkę do Rudneva. Łotysz bez problemu strzela do pustej bramki! 1-1 przy Bułgarskiej. 49’ meczu, próbuje Murawski, ale piłka po jego strzale ociera się o poprzeczkę! 54’ Rudnev strzela gola na 2-1 dla Lecha! Genialne prostopadłe podanie od Kamińskiego, Rudnev minął Koniecznego i w sytuacji 1 na 1 z Zajacem wyczekał odpowiedni moment i strzelił bardzo pewnie! 75’ Krivets uderza w słupek!

Wyniki innych meczy:
2-1
0-2
0-0
1-1
1-3
4-2
3-2
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2012, 18:09:24 wysłana przez kamil18kks »

Offline Sklado

• Starszy trampkarz
  • *
« Odpowiedź #70 dnia: Luty 02, 2012, 13:12:13 »
Murawski coś polubił strzały z daleka, tak samo Kamiński.
Genialny mecz Rudneva(który to już? ;)) i Stilicza(sorki ale nie umiem odmieniać tego nazwiska)
Podbeskidzie jako pierwsze zdobyło gole, następnie twoja odpowiedź bramka Rudneva i w 54 minucie Rudnev wykorzystał genialne podanie od Kamińskiego potem już się wynik meczu nie zmienił.
Pierwsza połowa była pełna emocji ta druga już tak emocjonująca nie była.

Widzew wygrał w meczu przyjaźni!! ;D

EDIT:
Sklado - bez urazy, ale nie czytałeś tego.. W 1 minute nie da się przeczytać takiego tekstu, na 100%. Jeszcze do tego napisać komentarz, wpadłeś. ;)
Przykro mi ale da się, więc nie wpadłem ;)
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2012, 15:02:12 wysłana przez Sklado »
widzew.png" border="0

Offline Windziak

• Amator
  • *
  • Na forum od: 21.09.2011r.
Wygrywacie mecze mając w nich ogromną przewagę (ilość strzałów), ale mimo wszystko strzelacie o jedną bramkę więcej. Skuteczność nie stoi więc na zbyt wysokim poziomie. Na razie jednak jesteście niepokonanym zespołem (chyba jedynym?) i pewnie liderujecie.

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
Po tych dwóch pierwszych wynikach, jak zobaczyłem, że graliście z Podbeskidziem byłem niemal pewny, że skończyło się tutaj co najmniej trzema bramkami różnicy. Ale proszę... "Górale" zawalczyli, nawet jako pierwsi strzelili bramkę. Ten Cohen jest niebezpieczny, ma skubany dobre uderzenie, też mi zalazł za skórę. Na szczęście udało się Wam szybko odpowiedzieć na to trafienie, a jak Rudnev strzeli jedną, to już ciężko żeby na tym poprzestał :D Przewagę mieliście w tym meczu, nic nowego, jednak 18 strzałów, i tylko cztery celne? Chłopie, weź no się trochę opanuj, swoich kibiców chcesz zabijać? :D

69’ meczu, próbuje Murawski, ale piłka po jego strzale ociera się o poprzeczkę! 54’ Rudnev strzela gola na 2-1 dla Lecha!
Nie wiem czy to tak miało być, ale wydaje mi się, że 69 minuta jest po 54. :D

Offline Norbi21

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 05.09.2011r.
Mecze z Góralami zawsze są trudne, tym razem też tak było, na początku spotkania mieliście ogromną przewagę ale, albo obijaliście obramowanie bramki albo bronił Zajac, powiedzenie że niewykorzystane sytuacje się mszczą sptawdziło się w 40 minucie kiedy bramkę strzelił Cohen, jednak po tym golu zaczęliście grać skuteczniej, i po dwóch golach waszego super snajpera Rudneva wygraliście ten mecz.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
Wygrywacie mecze mając w nich ogromną przewagę (ilość strzałów), ale mimo wszystko strzelacie o jedną bramkę więcej. Skuteczność nie stoi więc na zbyt wysokim poziomie. Na razie jednak jesteście niepokonanym zespołem (chyba jedynym?) i pewnie liderujecie.

w następnym poście wstawię tabelę ;)

Emilek1908

dzięki że zauważyłeś ;) już poprawiam :D
co do strzałów, to przyjąłem taktykę strzały z każdej pozycji :D kiedyś gdzieś przeczytałem " kto nie strzela, ten napewno nie strzeli bramki" (czy jakoś tak :P ) więc, wole oddać dużo strzałów niż przeprowadzać jakieś super akcje i oddać sporadycznie jakiś strzał :P chociaż wyjątkowo w Lechu przeprowadza mi się bardzo dobre akcje :P

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 05.08.2011r.
  • You'll never walk alone
wygrywacie to spotkanie w pełni zasłużenie. Podbeskidzie chciało się wam pokazać, że nie należy się ich lekceważyć, ale się im to nie udało ;) Świetny mecz Rudneva, który strzela dwa gole. Powinieneś wygrać więcej w moim założeniu :) , bo okazje były.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
Zasłużenie wygrałeś z Podbeskidziem. Formą błysnął Rudnev, który dwa razy umieścił piłkę w siatce. Powinieneś wygrać wyżej, bowiem stworzyłeś sobie bardzo wiele sytuacji. Dwa razy futbolówka zatrzymywała się na słupku, a raz na poprzeczce. Co za pech.  :D

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
Odp: Lech Poznań by kamil18kks |Magazyn "Kolejorz"|
« Odpowiedź #77 dnia: Luty 02, 2012, 20:24:19 »
Magazyn "Kolejorz"

Wydanie #1

W numerze:

Witaj Europo!
5 pytań do... Jasmin Burić
Marsz po Mistrzostwo.
Tabela, strzelcy, asystenci T-Mobile Ekstraklasy

Witaj Europo!

Drugi raz z rzędu zagramy w Lidze Europejskiej. To dla nas kibiców, jak i dla klubu wielkie emocje. Gdy zasięgniemy lekko do historii to przypomnimy sobie świetne występy Lecha wtedy jeszcze w Pucharze UEFA. Doskonałe mecze z Deportivo La Coruna, Feynordem Roterdam, Austrią Wiedeń, CSKA Moskwa czy z Udinese. Rok temu osiągnęliśmy rzecz wręcz niemożliwą. Wyszliśmy z "grupy śmierci", z grupy w której każdy kibic skazywał Lecha na porażkę. Wierzyli tylko prawdziwi kibice i ta wiara nie poszła na marne. Lech w swoim pierwszym meczu grupowym pojechał do Turynu na mecz z Juventusem. Wszyscy eksperci piłkarscy nie przewidywali innego wyniku jak zwycięstwo "Starej Damy". Szczególnie ten mecz był ważny dla Artioma Rudneva, którego marzeniem było zmierzyć się z Juventusem Turyn. Wszystko zaczęło się fantastycznie bo Lech po bramkach Łotysza prowadził 2-0. Potem do głosu doszli zawodnicy Juventusu. Ostatecznie wynik meczu to 3-3. Potem Lech wygrał z Salzburgiem, przegrał w Manchesterze z City, w rewanżu pokonał Manchester City 3-1, zremisować w rewanżu z Juve i ostatecznie wygrać z Salzburgiem. Losowanie 1/16 finału było dla nasz w miarę dobre. Mogliśmy trafić gorzej, ale też lepiej. Rywal Sporting Braga awansował do dalszej rundy, ale Lech stoczył dobrą walkę.
Teraz Lech znów jest w "grupie śmierci". Rywale - Olympique Lyon, Werder Brema i Glasgow Rangers to przeciwnicy z górnej półki. Wielu skazuje Lecha na porażkę, ale tak było też przed rokiem. Pozostaje więc trzymać kciuki za Kolejorza i wierzyć w naszych piłkarzy! HEJ HEJ KOLEJORZ!!!

5 pytań do ... Jasmina Buricia

Witaj Jasmin! Zadamy Ci dzisiaj kilka pytań.
Witam! Z chęcią na nie odpowiem.
Dobrze. Najpierw pytanie związane z Ligą Europejską. Trafiliście znów do "grupy śmierci". Czy Twoim zdaniem są szanse aby z tej grupy wyjść, tak jak przed rokiem?
Szczerze to dziwię się dlaczego każdy mówi, że jesteśmy w grupie śmierci. Każda drużyna, która awansowała do LE jest mocna i z każdym przeciwnikiem byłoby nam trudno grać. Fakt, grupy, nie mamy łatwej, ale udowodniliśmy to przed rokiem, że można wyjść z tak silnej grupy. Uważam, że rok temu mieliśmy trudniejszą grupę, ale zagraliśmy świetne mecze i pokazaliśmy, że nie wolno stawiać nas na straconej pozycji. Trzeba mocno wierzyć, że uda nam się osiągnąć większy sukces niż przed rokiem i awansować jak najdalej.
W lidze idzie wam fantastycznie. Cztery mecze, cztery wygrane. Głównie to Twoja zasługa bo puściłeś tylko dwa gole! Czy uważasz, że Lech ma szanse na Majstra?
Ciężko mówić, czy mamy szanse na Mistrza czy nie. To dopiero początek sezonu, także wszystko może się jeszcze zdarzyć. Jeśli do końca sezonu będziemy grać tak jak teraz to wywalczymy Majstra. Co do mojej gry, to nie ja sam jestem ojcem sukcesu. Semir, Artiom, Kamil i reszta chłopaków odwalają kawał niezłej roboty. To, że puściłem tylko dwa gole, świadczy o mojej dobrej formie, ale i o dobrej grze obrońców. Gdyby nie błąd Huberta i Marcina Kamińskiego, miałbym tylko jedną puszczoną bramkę (śmiech). Te dwie bramki, które straciliśmy, padły niepotrzebnie, bo i w meczu z Górnikiem i z Podbeskidziem można było zapobiec tym golom.
Wygrywasz miejsce w pierwszym składzie z Krzyśkiem Kotorowskim. Czy sądzisz, że będziesz bronił do końca sezonu?
Nie, nawet tak nie pomyślałem. Krzysiek to mój dobry przyjaciel, nie ma między nami jakieś rywalizacji. W bramce stoi po prostu ten, który jest lepiej na obecna chwilę dysponowany. Jestem przekonany, że Krzysiek stanie w tym sezonie w bramce Lecha nieraz.
Paul Ambrosi, jedyny nabytek Kolejorza w letnim okienku transferowym. Uważasz, że to dobry zawodnik?
Jak najbardziej tak. Po tych czterech meczach pokazał, że warto było wydać na niego te pieniądze. Świetnie spisuje się w defensywie. Często, bardzo często podłącza się do akcji ofensywnych. Do tego jest bardzo szybki, i dysponuje niezłym uderzeniem. W tym sezonie zaliczył już jedną asystę, co świadczy o tym, że dograć piłkę też potrafi nieźle. Ogólnie transfer uznaje za udany.
Ostatnie pytanie. Czy słyszałeś o tym, że interesuje się Tobą Legia Warszawa? Czy opuścisz Lecha?
Nie, nie słyszałem o tym. W ogóle nie interesują mnie plotki na temat mojej osoby. Jest mi bardzo dobrze w Poznaniu i nie zamierzam się stąd ruszać. Jeżeli miałbym odejść to na pewno nie byłaby to Legia i nie byłby to klub z Polski.

Marsz po Mistrzostwo

Piłkarze Lecha Poznań bardzo udanie zaczęli marsz po Mistrzostwo Polski. Po czterech kolejkach Kolejorz jest liderem i jest jedyną drużyną która wygrała wszystkie swoje mecze. Przed sezonowe sparingi nie ukazały tak dobrej formy jaką gracze Lecha prezentują teraz. Pierwszy mecz w tym sezonie przyniósł wiele bramek. Na Bułgarską przyjechał Górnik Zabrze. Gole strzelali Rudnev, dwie bramki strzelił Semir Stilić i gola zdobył Kamil Drygas. Dla Zabrzan trafił Zahorski. W drugiej kolejce graliśmy z Ruchem i wygraliśmy takim samym stosunkiem goli co z Górnikiem. Tym razem gole strzelali Rudnev, Tonev i Stilić. W trzeciej kolejce Lech grał z Polonią i wygrał po golu Marcina Kamińskiego. W ostatniej kolejce po dwóch golach poradziliśmy sobie z Podbeskidziem. Dużą rolę w zwycięstwa ma nowy trener Lecha Michał Probierz.

Tabela, strzelcy, asystenci T-Mobile Ekstraklasy

Tabela po 4 kolejkach

Ranking strzelców

Asystenci. Część I

Asystenci. Część II

Offline Sklado

• Starszy trampkarz
  • *
« Odpowiedź #78 dnia: Luty 03, 2012, 09:58:35 »
Bardzo fajny magazyn, ciekawy super pomysł.
Jasmin Burić prawdziwy kibic Lecha :D
Dziwna tabela, Cracovia 5 :o, a Ruch 16 :o.
Ale to dopiero 4 kolejki.
Powodzenia. ;)
widzew.png" border="0

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #79 dnia: Luty 03, 2012, 10:39:57 »
No ci powiem znów ci się trafia dość ciężka grupa w LE, ale jak sam piszesz przed rokiem było to samo i tam z jeszcze cięższej udało ci się awansować to dlaczego nie ma być tak i w tej grupie? :D.
W lidze idzie ci jak na razie bardzo dobrze :D. Po czterech kolejkach masz komplet punktów i chyba nic nie wskazuje na to, abyś teraz seryjnie zaczął te punkty tracić :D.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #79 dnia: Luty 03, 2012, 10:39:57 »