Dział Ogólny > PES 2012

Konami chce wiedzieć, co myślicie o PES 2012

<< < (4/15) > >>

kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEoceniajcie slabo ta gre to moze cos poprawia skosno okie dziwolagi w nastepnej serii kopanki od konami

--- Koniec cytatu ---

i z tym zdaniem zgodzę się w 100% !!!

Jeżeli zobaczą że gracze cienko oceniają ich produkt to zmusi ich to do sporych zmian. A gdy oceny będą dobre... to w myśl filozofii okresu przednaukowego w starożytności "po co poprawiać coś co dobrze działa"

krab13:
Bramkarze=1

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie przesadzajmy. Dla mnie naprawdę nieźle bronią bramkarze. W skali 1-5 dałem 4 - na pewno nie zasługują na 1.

--- Koniec cytatu ---

tak sie zastanawiam deimian7 czy w tego samego pesa gramy :D
jesli mowisz ze swietnie bronia to co powiesz na takie bramki jak te ??

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

takich bramek jest na necie tysiace a ja osobiscie w co drugim meczu widze jak bramkarz wposci jakas szmate ;/
ocenilem prace bramkarzy na 1 bo to co oni wyprawiaja jest karygodne ich interwencje i zachowania sa jednymi z
najgorszych w calej serii pro evo niestety...

dealbrooklyn:
macie racje bramkarze nie zasługują na 1... szkoda że nie ma skali minusowej... -5 dla nich ode mnie... najgorsi bramkarze zaraz po edycji 2007 pesa...

szkoda również że nie ma ankiety na dotyczącej samego działania konami... tu miałbym pole do popisu a nie wypełnianie bzdurnego testu który i tak w ostatecznym rozrachunku wyląduje w koszu a wnioski wylecą szybko z głowy i zrobią znowu wszystko po swojemu. Konami od paru lat jest przewidywalne więc nie zanosi się na poprawę.

Deimian7:
Znam te bramki. Dostałem kilkadziesiąt takich bramek z wolnych ale to już inna kwestia - bug wolnego. Jeżeli chodzi o sytuacje w polu to mi bramkarz broni naprawdę dobrze. W żadnej wersji nie było bramkarzy idealnych i nie będzie. Gra trwa 10 minut - kiedy wy chcecie gola strzelić ? Jeszcze raz...dla mnie bramkarze nie są idealni ale nie są też najgorsi. Na 1 na pewno nie zasługują.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej