Dział Ogólny > PES 2012
Konami chce wiedzieć, co myślicie o PES 2012
Palacio:
Tyle gram i jeszcze takich goli nie widziałem jak te od inovation2.
dealbrooklyn:
nie chodzi o to aby bramkarze byli idealni... tylko aby w takich sytuacjach które są na ogół banalne do obronienia to żeby wykazywali chociaż chęć obrony... do tego płynne animacje też by się przydały... no ale idąc dalej musieli by oddać nam dużo lepszy system strzelania... mi osobiście by się przydało aby bramkarz miał możliwość swobodnego chodzenia po szesnastce bo obecnie parę kroków to kpina... a już fantastycznie by było gdyby bramkarz miał możliwość szybkiego wznowienia - czyli np. po wrzutce łapię piłkę biegnie parę metrów i daleko ją rzuca... tego mi brakuje... czy konami stać na takie coś?! (w zasadzie czego ja wymagam xd)
longfly:
ale to że wy jesteście mega zawodowcy nie znaczy że każdy będzie chciał grac na pass suport 0 bo wy uwazacie to za najlepsze. Zrobcie sobie lige z pass suport 0 i macie spokoj.
Ja z galki nie korzystam przynajmniej dopoki gram padem od ps3 a nie xboxem i nie mialbym zamiaru nic zmieniac bo ktos uwaza sie za hardkora i lubi taka symulacje.
nie narzucajcie innym co wam niemile bo sapewno i tacy sa co wypelnia ta ankiete z pass support na maxa.
Kiedys precyzja podania byla jedna bez regulacji i nie bylo dyskusji
haker1983:
Wyjasnijmy jedna kwestie z pass support.
PES = symulacja pilki noznej = pass support 0
PES = aracadowa kopanka = pass support 3-5
Juz nie mowie o asystach, smiac mi sie chce jak ktos ma wlaczone i przy dosrodkowaniach sam automat strzela super gola, a ów zawodnik sie tym mocno podnieca...
Czy to nie dziwne, a moze musze isc do psychiatry ?
Poczatki były inne poznawalismy nowego PESa i sam nie wiedzialem ze takie coś jest, teraz wiem i liga powinna tak wygladac.
Znowu wracamy do tego ze ktos nie gra na gałkach itd, ale tak samo jest z innymi symulacjaimi, np rfactor, tam nie pograsz na klawie. bo serwer jest ustawiony na symulacyjna jazde, tak samo powinno byc w pesie, a jezeli ktos ma klawe i chce grac lige to owszem moglby, ale wtedy wygrac mecz byloby bardzo ciezko..
Wtedy zapisac sie do ligi = kupic pada i grac na gałkach taki przyklad daje.
Duzo osob nie rozumie pojecie symulacja i niesetety Konami chcialo zrobic wybów ułatwienia zeby przyciagnac wiecej ludzi, konkurencja fify.
I tak liga pesleague staje sie arkadową ligą, czyli jak 10000 lig fifowych. bez roznicy :D. Niestety to wina juz samego KONAMI :(. Dajac ułtwienie kazdy z niego korzysta, bo przeciez nikt tego nie kontroluje, kazdy chce wygrac itd...
Zapewniam i juz nie tylko Ja, bo juz dosc duzo osob gra na pass 0 i asysty off i wie ze taki mecz to zupelnie inny PES, ktorego niestety wiekszosc z Was nie zna.
Ustawcie sobie tak profil ci co nie wiedza gdzie:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
i spróbujcie z kims zagrac na takim samych ustawieniach, poczujecie MOC PESA... :)
Pozdro.
PS. Tu nie chodzi o chwalenie i ze jestesmy super zawodowcy, chodzi o sam smak takiej gry, ja akurat gram dla funu, bawie sie i lubie zrobic ciekawa akcję. Zawodowcem jestem w rfactor :)
Lukaszeq:
Ostatnio grałem bez asyst na klawie i grałem swobodnie, więc nie trzeba mieć analoga :) To zawsze takie tłumaczenie - nie chce mi się uczyć, nie mam czasu (a rozegranych 500 spotkań), wolę tak bo tak :P A jak już ktoś ma asysty że sam mu strzela to pożal się Boże...
Co do bramkarzy to wystarczy strzelić rykoszet a bramkarz stoi w miejscu, czeka czeka czeka... piłka turla się obok niego, rzuca się w miejscu i gol. Za coś takiego od razu minus trzy punkty. Do tego w sam na sam ich tak łatwo minąć że szkoda gadać. Nie liczę z wolnych bo to raczej bugowe strzały niż interwencje.
Nawigacja
[#] Następna strona