Dział Ogólny > PES 2012

Konami chce wiedzieć, co myślicie o PES 2012

<< < (6/15) > >>

gooose:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE. Gra trwa 10 minut - kiedy wy chcecie gola strzelić ? Jeszcze raz...dla mnie bramkarze nie są idealni ale nie są też najgorsi. Na 1 na pewno nie zasługują.

--- Koniec cytatu ---

Problem polega na tym ze strzały nie do obronienia broni jak szalony a [cenzura] wpuszcza.
W 12 bramkarze są jeszcze gorsi niż w 11,chociaż dzisiaj grałem sobie w kolega w 11 i nagle mój bramkarz po prostu znikną.

Jeżeli chodzi o opinie o grze to jakby admini nie usuwali postów na temat 11 i 12 to było by tego pełno.

haker1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
to chcialbym sie dowiedziec jak wygladaly poprzednie pesy byly symulacja czy arkadowka;]  i jak to wogole ustalic

wyposrodkowany pass support powinien byc na 3 czyli posrodku kompromisowo tak samo jak na psx byla regulacja szybkosci gry a i teraz jest

to bardzo wgledne kwestie  ja nie ruszam support i zostawiam tak jak firmowo natomiast przelaczanie zawodnikow mam na assisted bo niby z jakiej racji to mialbym sobie utrudniac  a z symulacja realnej pilki ta opcja ma zero wspolnego. zreszta chyba najlepiej by bylo jakby istniala oddzielna liga i ogolna gdzie kazdy ustawia jak chce.

--- Koniec cytatu ---

Ja mowie o tej wersji PESA, w tym momencie takie ustawienie manualu daje najbardziej symulacyjna wersje PESa od wersji  06. Przełaczanie zawodnikow nie nalezy do pomocy PESA dla samego gracza.
Pomoce to pass support i Asysty, reszta to juz jak wszedzie w kazdej  piłce czy pes czy fifa. Mowiy tylko o pomocach pass i asyst.

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa 1 na pewno nie zasługują.

--- Koniec cytatu ---
No ale na 4 to tak... :D :D :D ::) ::) ::)

Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo ale na 4 to tak... :D :D :D ::) ::) ::)

--- Koniec cytatu ---

Hehe dałem się tak samo ponieść jak i wy tylko, że w drugą stronę :) W skali 1-5 - dla mnie 3. W skali 1-10 dla mnie 6.

Rzygać już się chce tymi asystami ;p Dlaczego innym chcecie nakazać Wasz styl gry. Lubicie pass support 0 no i fajnie...grajcie tak, my nie mamy nic przeciwko - ja lubię (mam default, nic nie przestawiałem) i super. Opcja jak każda inna dostępna w grze.

Popatrzcie na młodych ludzi albo takich, którzy dopiero co zainteresowali się pes'em - to już nie jest gra jak kilka lat temu, gdzie było mało ruchów, mało możliwości i po kilku meczach można było już wygrywać z najlepszymi. Tutaj naprawdę ciężko jest się odnaleźć nowym (zawołałem kiedyś do siebie kumpli, co w ogóle nie mają styczności z pes'em, fifą itd...). Te asysty chodź trochę ułatwiają grę.

Jednak nie jest też tak, że mając asysty wygrywamy wszystko. Mój przykład: Gram w pes'a od pes4, a wcześniej jeszcze na psx, gram z asystami - według Was powinienem wygrywać wszystko, a tak niestety nie jest ;)

haker1983:
Deimian czy ja narzucam cos ? Nie.  Była ankieta wiec tam dalem propozycje. Co chodzi o wygrywyanie to masz racje przeciez. Bez asyst bez problemu sie da wygrać.  Najsmieszniejsze jest to, ze dobry zawodnik grajac ze mna bardzo mocno wierzy w te asysty i podaje jak automat a tu nagle on zawodzi, a potem lamenty sa ze bug w  grze, jak to mozliwe ze to ostatnie podanie nie doszło....Przecez gram na 3-4 kreskach haha. Co moze tak nie jeste spotkalem sie juz tutaj z takmi zawodnikami co pisali wlasnie tak ze to nie mozliwe ze w takiech sytaucjach nie strzelili bramke.

Druga sprawa, co piszesz z nowymi zawodnikami, tak oczywsicie asysty ułatawiają przyswoić się tej wersji PESa, ale czy oto chodzi? PES nie ma byc dla duzego grona ludzi, ta opcja ma być dla FIFY. Zapomnieliscie chyba dawniejsze czasy jak rzadziła FIFA, a PES był masakycznie trudny, a teraz te 2 gry sa  hmmm blisko tego samego poziomu trudnosci. Szkoda, naprawde ze KONAMI taki blad zrobiło.

Pozdro,

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej