Dział Ogólny > PES 2012
Konami chce wiedzieć, co myślicie o PES 2012
cenk-1948:
Bardzo dobra gra myślę, że kolejne części będą coraz lepsze.
kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE. a kontrola 360 musi byc bo to kwestia nowoczesnosci
--- Koniec cytatu ---
Musi, tylko powiedz mi, dla takiego gracza jak Ty, po co ?? skoro z tego nie korzystasz. bo nawet nie biegasz w 360 a co dopiero mówić o podawaniu
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMusi, tylko powiedz mi, dla takiego gracza jak Ty, po co ?? skoro z tego nie korzystasz. bo nawet nie biegasz w 360 a co dopiero mówić o podawaniu
--- Koniec cytatu ---
boze co za czlowiek... musi bo czesc takich graczy jak ty gra na galkach- szkoda ze troche pomyslec to za trudno czy ja ci palce wykrzywiam i mowie jakie przyciski wciskac? powiedz co cie interesuje jak kto gra i w jaki sposob ja ci nie zagladam ktora galka podajesz i w konfuguracje pada.
Dla mnie nie musi byc 360 owszem tylko jakos nie mam problemu z tym ze ludzie z tego korzystaja - a jaki ty masz problem?
DavidDave:
o matko ale macie problem ten gra na asystach ten gra na pass suport a gadka hakera to juz sie staje nudna
kazdy gra jak chce nie mozecie komus nakazywac gre bez asyst po to konami dalo wybor zebysmy mogli z niego korzystac
jesli ktos ma ochote grac bez asyst niech gra i skonczy narzekac ze inni graja na wlaczonych
a jesli mu sie nie podoba ze graja niech z nimi nie gra sprawa jest prosta ludzie sa trudni ;]
haker1983:
a o co chodzi, bo nie jestemw temacie ? ;D :D
Nawigacja
[#] Następna strona