Styczeń był miesiącem średnim w wykonaniu Liverpoolu . Najpierw pechowa przegrana z Totenhamem w Pucharze Anglii ah ten Adebayor . No ,ale mówi się trudno . Potem ta przegrana z City jednak to można sobie jeszcze wyjaśnić ponieważ oni walczą w tym sezonie o mistrzostwo i cały czas są blisko Ciebie . Porażka 3-1 nie jest jakąś klęska lecz szkoda . Ciekawe czy Balotelli znowu pokazał koszulkę z tym napisem :
Jednak zawodnikiem tego spotkania został pewno Aguero bo jak pisałeś miał udział przy każdej bramce "The Ciztens" . Honor 18 krotnego mistrza Anglii obronił golem w doliczonym czasie gry pierwszej połowy Luis Suarez . Mniej my nadzieję ,że to spotkanie nie zadecyduje o mistrzostwie .
Następny mecz graliście z Aston Villą na wyjeździe gdzie musieliście wygrać i się udało ! Liverpool pokazał kto był najlepszy w pierwszej części sezonu . Oba gole dla " The Reds " strzelił nie zawodny grający bardzo dobry sezon Suarez .
W czwartym z tych spotkań udało się wygrać po prawdziwym boju . 7 goli i 4 twoje dały zwycięstwo . Doskonale spisał się Lopez ,który od niedawna jest zawodnikiem Liverpoolu . Gola też strzelił Suarez ,który strzelił 4 bramkę w 3 ostatnich spotkaniach .
Mam nadzieję ,że Luty będzie lepszy bo ten miesiąc jak już napisałem nie był wspaniały .
Golem miesiąca według mnie jest druga bramka Lopeza w meczu z Newcastle . I chyba to ona wygra tą ankietę .
Powodzenia w Lutym i tak dobrej formy Suareza !