Witam. Jak widzicie zakończyłem karierę Milanem teraz będę grał Realem Madryt wiem ,że to już kolejna kariera na forum , ale ja po prostu nie czuję przyjemności z gry , grając kimś innym niż moimi kochanymi Galacticos Mam nadzieję , że spodoba wam się moja kariera i chętnie będziecie tu zaglądać.
Pełna nazwa: Real Madrid Club de Fútbol
Data założenia: 6 marca 1902
Przydomek: Galacticos ( Galaktyczni )
Barwy: Białe
Stadion: Santiago Bernabéu
Prezes klubu: Florentino Pérez
Trener: José Mourinho
Asystent trenera: Aitor Karanka LISTA ZAWODNIKÓW
1. Iker Casillas (C)
2. Ricardo Carvalho
3. Pepe
4. Sergio Ramos
5. Nuri Sahin
6. Sami Khedira
7. Cristiano Ronaldo
8. Ricardo Kaka
9. Karim Benzema
10. Mesut Ozil
11. Esteban Granero
12. Marcelo
13. Antonio Adan
14. Xabi Alonso
15. Fabio Coentrao
16. Hamit Altintop
17. Alvaro Arbeloa
18. Raul Albiol
19. Raphaël Varane
20. Gonzalo Higuain
21. Jose Callejón
22. Angel Di Maria
24. Lass Diarra
.:: COENTRAO BĘDZIE WALCZYŁ O POZYCJĘ ::.
Fabio Coentrao , Portugalski obrońca obecnie rezerwowy Realu Madryt podczas ostatniego wywiadu zapowiedział , że będzie rywalizował z Marcelo o wyjściową pozycję , jak sam powiedział gra w Realu to dla niego zaszczyt , ale gra w wyjściowej "11" to marzenie , a ja będę dożył do spełnienia tego marzenia , zdaje sobie z tego sprawę , że Marcelo jest lepszym graczem niż ja , ale jestem przekonany że intensywne treningi pomogą mi osiągnięciu celu.
.:: MOURINHO WYSOKO MIERZY ::.
Jose Mourinho trener Realu Madryt w czasie ostatniej konferencji prasowej udzielił bardzo ciekawego wywiadu a dokładnie powiedział " Moja drużyna to lista samych wspaniałych zawodników , których stać na bardzo dużo , ja cały czas ich dopinguje i pocieszam po porostu staram się żeby mieli jak najlepiej i wiem , że oni w zamian dają z siebie wszystko , dlatego tez w tym roku zamierzam zgarnąć wszystko , to znaczy Liga Mistrzów , Copa del Rey , i Mistrzostwo Hiszpanii " jak widać Mourinho jest bardzo pewny siebie , żeby tylko się nie przeliczył.
.:: IKER NAJPEWNIEJSZYM PUNKTEM DRUŻYNY ::.
Iker Casillas już od ponad 13 lat jest bramkarzem Realu Madryt , dużo osób uważa go za najlepszego gracza tego klubu nawet sam trener mówi " Iker to nasz najsilniejszy i najpewniejszy punkt w drużynie " Hiszpan przez ostatnią dekadę popisywał się świetnymi interwencjami wszyscy życzymy mu utrzymania takiej formy jak najdłużej.
.:: CR7 DO KOŃCA W MADRYCIE ::.
Cristiano Ronaldo 26 letni skrzydłowy Realu Madryt jak sam powiedział świetnie się czuje w Hiszpańskim klubie i jeżeli władze klubu się na to zgodzą CR7 chce zostać piłkarzem Galacticos do końca swojej piłkarskiej kariery.