.:: Nowe stroje Realu , oficjalnie zaprezentowane ::.
Dziś w południe na Santiago Bernabéu , oficjalnie zaprezentowane zostały nowe stroje Królewskich , główną przyczyną zmiany stroi było , podpisanie kontraktu z firmą która będzie nowym sponsorem wyposażeniowym , jest to firma Fly Emirates wraz z podpisanie firma zażądała miejsca na koszulkach. Wielu uważa nowe koszulki za strzał w "10" , ale jak zawsze są też przeciwnicy nowych koszulek , ale najważniejsze żeby sami zawodnicy dobrze się w nich czuli i odnosili w nowych strojach jak najwięcej zwycięstw.
Emirates Airline (Emirates) – linia lotnicza mająca siedzibę w Dubaju, ZEA. Jej głównym węzłem jest lotnisko w Dubaju.
W okresie rozliczeniowym 2007-2008 linia przewiozła 21 229 225 pasażerów oraz 1 282 134 ton ładunków. Średni współczynnik zapełnienia samolotów w tym okresie wyniósł 79,8%.
Linia zatrudnia ponad 40 000 osób.
Emirates należą do rządu Dubaju.
.:: Wypowiedzi na temat stroi ::.
Jose Mourinho - Ja tu nie mam nic do gadania , w końcu to nie ja będę w nich biegał po murawie , jedynie co mogę powiedzieć to to , że mi osobiście stroje się bardzo podobają , ich styl pasuje do Królewskich .
Gonzalo Higuain - Dla mnie nowe stroje to prawdziwa bomba , co prawda w stroju bramkarza i 3 stroju nie było dużo zmian to i tak te kosmetyczne poprawki , polepszyły ogólny wygląd .
Iker Casillas - No mój strój zbytnio się nie zmienił jedynie nowy sponsor i lekkie poprawki , ale za to koszulki zawodników z pola cieszą się bardzo dużym zainteresowaniem i dobrą opinią , mi osobiście również się podobają i mam nadzieję , że daleko w nich zajdziemy .
A wy co myślicie na temat nowych koszulek ?