.:: Veloso w Realu ? Ale po co ? ::.
Od ostatnich paru dni , głównym tematem w Madrycie jest oferta transferu dla Miguela Veloso , 25 letni Portugalczyk obecnie jest graczem Genoa CFC , Jose Mourinho zaproponował mu 2 letni kontrakt o wartości 9,2 milionów euro , i teraz pojawia się pytanie po co Hiszpanom ten zawodnik , czyżby Mou miał jakiś pomysł na nową formację ? czy też zamierza kogoś zastąpić ? Na razie nic nie wiemy na ten temat , miejmy nadzieję , że ta sytuacja już niedługo się wyjaśni.
.:: Sahin i Albiol na sprzedaż ? ::.
Nuri Sahin i Raul Albiol , tych dwóch graczy Realu Madryt najprawdopodobniej pożegnają się ze stolicom Hiszpanii już w zimowym okienku transferowym , Sahin reprezentant Turcji od dłuższego czasu interesuje się nim Aston Villa , Raul Albiol 27 letni Hiszpan od pewnego czasu jest w kontakcie z AS Romą , czy dojdzie do transferów ? Dowiemy się już niebawem.
Gdy zapytaliśmy trenera skąd taka decyzja ten odpowiedział " Chcę dla moich piłkarzy jak najlepiej , na te pozycje mam dużo lepszych piłkarzy , a ta dwójka zawodników nie zasługuje na drugi skład , oni po porostu się marnują , jestem przekonany , że w innych klubach będą bardziej doceniani i będą mieli zapewnioną pozycje w pierwszym składzie " tak wytłumaczył , powód sprzedaży Jose Mourinho.