Bardzo ciekawy pomysł i kadra. Szczególnie podoba mi się ten Arshavin tutaj, wielka gwiazda drużyny .
Aż taką gwiazdą to on nie jest
Chyba, że z nazwiska
Formę ma beznadziejną, a poza dwoma bramkami, marnował co popadnie
Prędzej na lidera zespołu wyrasta Almunia, który nie raz ratował mi tyłek, a ma 77 overalla.
Gra na Top Player przy takiej drużynie musi być na prawdę ciężka, a widać dużą zmianę.
Wystarczy spojrzeć na linię obrony z ostatniego meczu: Luna (73) - Wiemann (68) - Coates(77) - Gledhill (65)- Donati (68), dochodzi do tego Muniesa (67) oraz Acheampong (66) no i Palmieri (70). Czyli całkiem średnio. Graczem wybitnym w PESa nie jestem, więc na top playerze było zbyt ciężko. Na profku aż tak łatwo to mi się nie gra.
Mam nadzieję, że zajmiesz miejsce kwalifikujące do Ligi Europejskiej .
Teoretycznie jak zaczynałem, to liczyłem tylko na miejsce w pierwszej dziesiątce
Choć teraz celem numer jeden jest pozostanie w lidze
Zresztą będzie ciężej, bo szaleć w oknach transferowych to ja nie będę. Mam zamiar jak już to wypożyczyć góra dwóch zawodników z innych lig (bo jak kupować to już wyłącznie Brytyjczyków), a w przyszłym sezonie wzmocnić się piłkarzami z akademii. Szczerze to liczę na jakiś super talent z Demokratycznej Republiki Kongo czy gdzieś tam z Wietnamu