Ciekawie wygląda ta kadra z tyloma Hiszpanami, w Anglii zobaczyć Hiszpana w drużynie to rzadkość, a tylu na raz to totalne zaskoczenie . Powodzenia..
Szczerze to się nigdy nie zastanawiałem, że mam tylu obcokrajowców w kadrze i to Hiszpanów, no zobacz
Będzie trzeba od teraz stawiać na zawodników z federacji
A dzięki przyda się, zwłaszcza w LE
No, jest świetny. Nie ma to jak piątoligowy klub wciśnięty od razu do Premier League i jeszcze zdobywający w niej 8. miejsce w pierwszym sezonie.
Wciśnięty do EPL bo wtedy jeszcze nie było edytora podmieniającego drużyny w niższych ligach,a przenieś drużyny do Championship nie mogłem bo gra mi się crashowała. Nie chciałem aby cała praca poszła na marne więc zacząłem w Premier League. Ja sądzę, że kariera i tak jest na skraju realizmu, tak tyci, tyci. Nadal się staram aby była. Aczkolwiek masz rację, tuż po awansie do LE, kariera zatraciła swoją realność. Ale jakby nie patrzeć to tak na serio nie chciałem awansować do LE, więc gdyby nie dobra gra Chelsea to bym nie awansował. Także teraz pozostaje mi skorzystać z tak niebywałej szansy. Gram na Top Player/Proffesional, owszem mogę zmienić na wyższy poziom, no ale gdzie byłaby przyjemność z grania? Chcę ciągnąć tą karierę jak najdłużej, a bez radości w graniu, opisywaniu nie mam na to szansy. Nederland naprawdę nie musisz być krytyczny, aż do bólu w każdej karierze (przynajmniej w większości).
(Jeszcze dziś krótkie podsumowanie okienka, losowanie LE oraz pierwsze dwie ligowe kolejki
)
edit@down No niestety ostatnia wersja jaka mi ruszyła na kompie to FIFA 09, a tak poza tym nawet na innych forach kariery z Fify nie cieszą się jakimś zbytnim zainteresowaniem...