Nie dziwię się, że Stoke postawiło twarde warunki w inauguracji sezonu - ta ekipa zaskakuje mnie coraz bardziej i nawet w mojej karierze radzi sobie niesamowicie.
Cardiff to chyba żaden rywal dla Welling i wystarczyło wam naprawdę niewiele by ustalić wynik całego spotkania. Mogliście to wygrać wyżej, ale chyba nie zależało wam już tak bardzo na gromieniu rywala, a bramkarz przeciwnika robił swoje.
z Man City różnie to bywa, przynajmniej u mnie - raz grają kawał dobrego futbolu a za drugim nie potrafią wyprowadzić składnej kontry. Aguero zawsze jest niesamowicie groźny i nie dziwię się, że w tym meczu zaliczył trafienie. Dobrze, że to wy od początku wyszliście z inicjatywą i urwaliście Etihadom chociaż punkcik - to już jakiś sukces.
WHU niezależnie od postawy zawodników przeciwnika potrafi zagrać naprawdę dobrze. Dziękować Bogu, Allahowi czy tam Zeusowi za to, że wygraliście i nie straciliście żadnej bramki.
Nie macie takiej prostej grupy w LM. Barca to firma wiadomych rozmiarów i o niesamowitej sile rażenia. Olympique? Sam nie wiem, w PESie grają... miernie, za każdym razem gdy rozgrywałem Football Life to tłukli się poza strefami dającymi grę w Lidze Mistrzów. Ciekawy jestem jak u nich z formą u Ciebie. Galatasaray to teoretycznie najłatwiejszy rywal, bo Turcy raczej nie wychodzą z grup w PESie.