Co za żałosna konwersacja, a Ty Kostek wypowiadasz się jakbyś bóg wie co znał i wiedział, no chyba że pracujesz w Konami, a tak to elo, ale ogarnij poślady i sie nie wywyższaj wiedzą, bo zaś płytka.
PES 2014 WYCHODZI NA NOWYM SILNIKU FOX ENGINE, KTÓRY WPROWADZA NIE TYLKO ELEMENTY GRAFICZNE TYLKO ZMIENI WSZYSTKO
Metal Gear Solid:Ground Zeroes został stworzony na tym silniku, na którym właśnie powstanie PES 2014.
Konami szuka ludzi do pracy w Europie, więc gra nie musi być w 100% Japońska.
coż - powiedziałem jakie są fakty -od czasu MGSa nie stworzono w Konami dobrego silnika graficznego (a jedynie od przeciętnych do słabych ) , dwa -napisałem , ze Konami nie jest w stanie konkurować finansowo z zachodnimi developerami. To też jest fakt , jeśli ci się chce -sprawdź sobie budżety developerów
więc o co ci chodzi, jaj "bóg wie co wiedział"? To są znane powszechnie fakty, że ty ich nie znasz no to nie znaczy, że sa wyciągnięte z podziemi i ze trzeba pracować w Konami by je znać
Ten filmik ze Snejkiem jest o tyle bekowy, że masę ludzi się na niego nabrało. Działał na PC - developerskim konfigu, którego
nie zobaczysz w sklepach być może nawet za 6 lat (mają tam pospinane układy graficzne np , dysponując gigantyczną liczbą pamięci na rendering i fizykę) . a będą musieli sobie radzić z konsolami, na bank słabszymi niż ich developerskie zabawki.
Tak, ze panie koziom- spokojnie. Ja wiem- to internet tylko ale poczytaj sobie, zanalizuj a dopiero wtedy formuj swe sądy.
Bo jak chocby te budżety - naprrawdę dziś bez pieniędzy się nie da..nie tak dawno konami wydało oświadczenie, że nie wyda patcha na 360 do Silent Hilla HD bo ich nie stać. I rzeczywiście ten oddział odpowiedzialny za konwersję nie miał już kasy. Tam nie jest bogato w porównaniu z zachodem.
To wszystko możesz posprawdzać, łatwo powiedzieć "żałosne" ale jakieś fakty przytoczyć, coś sie dowiedzieć- to juz trudniej , prawda?
ps a ci ludzie z Europu to już ustalone przecież- ludzie z ich oddziału mają zająć się otoczką - tj przyśpiewkami, atmosferą meczową w ich kolejnej grze , nie było mowy o nowym oddziale koderów. Jeśli masz jakieś inne info- podaj je ale oczywiście ze źródła oficjalnego
znowuż- to tylko intenrnet, który dziś ma każdy, normalne, że trafiają się takie jednostki. Ale miej panie jakąś miarę- śmiać się, że ktoś wie więcej, gdy osobiście nawet pisać poprawnie nie potrafię , nosz kurde