Autor Wątek: Valencia by Przemek112 |Ważna informacja :(  (Przeczytany 91772 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 23.05.2011r.
  • Milan.
  • Gram w: ...
Odp: Valencia by Przemek112 |Ważne punkty w Derbach !
« Odpowiedź #100 dnia: Maj 06, 2012, 21:42:45 »
Co do sądy zagłosowałem na bdb. Sorry, ale do najlepszych karier niestety ją nie zaliczę.
O co chodzi z tym składem Girony, Liedson , Earshaw ?
Z Levante wygrałeś skromnie choć zasłużenie, Valencia to lepsza ekipa.

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #101 dnia: Maj 06, 2012, 22:13:30 »
Jeszcze sezon temu te derby prócz mieszkańców Valencii nie interesowały nikogo. Teraz jak już Levante zaczyna grać dobry futbol do rośnie populacja tego spotkania. Dziś udało ci się skromnie wygrać. Okazje były, jednak zawodnikom brakowało szczęścia czy też lepszej skuteczności. Nie miej tobie udało się trafić bramkę i możesz cieszyć się z trzech punktów.

Offline plumber#10

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 27.12.2011r.
« Odpowiedź #102 dnia: Maj 06, 2012, 22:26:57 »
Ważne trzy punkty w bardzo ważnym spotkaniu, które również było meczem derbowym ;). Zwycięstwo zapewnił Pablo Hernandez, który później został wybrany piłkarzem meczu ;).

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #103 dnia: Maj 07, 2012, 18:56:13 »
Ciekawe spotkanie w derbach Walencji. Bardzo dobre spotkanie rozegrała Pablo, który zdobył zwycięską bramkę. Szkoda jednak, tego strzał w poprzeczkę z 30 metrów bo mogło by być trafienie sezonu.  Wygrywacie kolejne spotkanie jednym golem, ale to nie ważne bo cały czas punktujecie.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #104 dnia: Maj 07, 2012, 18:59:40 »
nie ważne w jakiej przewadze bramek, ważne że derby Walencji wygrała ekipa Andre Villa Boasa. Levante to ostatnio solidna druzyna, pokazała w tym sezonie, że potrafi namieszać. W spotkaniu nie zabrakło dobry sytuacji po jednej i po drugiej stronie. Brakowało szczęścia bo piłka trafiała w słupki i poprzeczki. Ostatecznie wygrałeś po ładnej akcji i bramce Pablo :D Strzał Pablo Hernandeza z 30 metrów musiałbyć bardzo ładny, a gdyby to wpadło do bramki ...  ::) :D

Najważniejsze jest jednak zwycięstwo i 3 punkty.

Z tym się jak najbardziej zgodzę i tym Twoim cytatem zakończę :D

Offline VivaCarnival

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.04.2012r.
« Odpowiedź #105 dnia: Maj 07, 2012, 19:23:50 »
pokazałeś na całej linii kto rządzi w mieście. jestem sympatykiem nietoperzów i cieszę się że wygrali z Levante.

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Autor wątku
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #106 dnia: Maj 07, 2012, 20:36:46 »
2 Kolejka Champions League

Basel FC 0 : 3 Valencia
27 września 2011r. - 20:45 | Stadion: St. Jakob-Park | Sędzia: Gianluca Rocchi

Valencia pokazuje swoje możliwości !

"Nietoperze" przystępowały do tego pojedynku ze świadomością porażki Interu. Poprzedni rywal Los Che w Europie poległ 1:2 u siebie przeciwko Lille Metropole, więc Valencia miała otwartą drogę do uplasowanie się na drugiej pozycji w grupie - wystarczyło wygrać. Andre Villas Boasa dokonał kilku zmian w podstawowym składzie który wyszedł na mecz z Basel. Do ataku powrócił Aduriz a na prawej pomocy w zamian za Jesusa Navasa pojawił się Feghouli. Spotkanie zaczęło się od dominacji Valencii. Można powiedzieć ,że tak jak zawsze. Szybka gra oraz wysoki pressing graczy z Mestalla sprawiło ,że goście w 18 minucie minęli rzut wolny po którym padła bramka. Pablo zagrał na szesnasty metr gdzie stał Banega. Ever zwinnie się obrócił i posłał futbolówkę daleko po za zasięgiem golkipera po długim rogu.

Mimo jeszcze lepszej gry podopiecznych Villa Boasa jednobramkowy rezultat do przerwy nie uległ już zmianie. Wszystko było w porządku , tylko po prostu strzały Nietoperzy nie leciały w bramkę gospodarzy. Tuż po zmianie stron Valencia miała już pod kontrolą całe spotkanie. Narzuciła przeciwnikom swoje tempo gry. W 52 minucie Los Ches zasłużenie podwyższyli swoje prowadzenie. Bohater poprzedniego meczu - Pablo Hernandez , zdobył drugiego gola w tym meczu dla swojej ekipy. Bramka była nie mal identyczna jak ta z pierwszej połowy Evera Banegi. Hiszpan po otrzymaniu futbolówki obrócił się i szybkim technicznym strzałem w samo okienko pokonał Sommera. Była to jego 3 bramka w tym sezonie.

Bramka Hernandeza wcale nie była ostatnim zadanym ciosem drużynie Heiko Vogela. Nie całe 10 minut po całym zejściu wynik na tablicy ponownie uległ zmianie. Na szczęście była to zmiana rezultatu na korzyść gości. 3 gola w tym jednostronnym meczu zdobył najlepszy strzelec Los Che w tym sezonie - Roberto Soldado. Doświadczony Hiszpan dostał podanie w głąb pola karnego od Aduriza. Sprytnie się zastawił i uderzył na bramkę. Futbolówka niczym petarda poleciała w samo okienko lewego rogu bramki Basel. W tym momencie drużyna przyjezdna ustaliła końcowy wynik w tym meczu. Zdobywając dziś 3 punkty Hiszpanie są na drugim miejscu w grupie.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Wypowiedzi pomeczowe trenerów :

Andre Villas - Boas - Można uznać ,że dobrze wprowadziliśmy się do tegorocznych rozgrywek Champions League. Remis i zwycięstwo to wyniki które mogę świadczyć o naszej formie. Od początku roku jeszcze nie przegraliśmy w żadnym spotkaniu . Idzie nam bardzo dobrze mimo kilku remisów. Cieszę się ,że moi podopieczni rozumieją w 100% moją taktykę , co przynosi nam znaczne efekty.

Heiko Vogel - Zawodnicy Valencii grali dziś doskonale w każdym aspekcie. Nie mogliśmy dać im rady co przesądziło o końcowym wyniku. Wszyscy kolejni rywale Nietoperzy muszą pamiętać o tym,że nie łatwo gra się z nimi. Dzięki wygranej z Los Che bylibyśmy na dobrej pozycji w grupie. To jednak początek rozgrywek i wszystko może się jeszcze zdarzyć.

Najlepszy zawodnik dzisiejszego spotkania :

Pablo Hernandez 7.5 - Dzieje się z nim to samo co z Piattim. Hiszpan rozkręca co raz bardziej swoją formę co daje wiele dla Valencii. Boczny pomocnik dzisiejszego dnia zaliczył piękną bramkę . Na swoje konto zapisał także asystę przy golu który otworzył wynik. Wykonał kilka dobrych rajdów. Dzięki niemu goście czyli się pewnie i stanowczo w pomocy oraz na obu stronach boiska. W następnej kolejce przeciwko Racingowi nie powinien mieć trudności by znów zaliczyć kapitalne zawody.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
Odp: Valencia by Przemek112 |Valencia pokazuje swoje możliwości !
« Odpowiedź #107 dnia: Maj 07, 2012, 22:22:34 »
co się nie udało w pierwszej, udało się w drugiej  ;) 1-0 do przerwy było wynikiem na pograniczu błędu, ale druga połowa rozwiała wszelkie wątpliwości. brawo, wykorzystałeś wpadkę Interu, zbierasz punkty potrzebne do awansu z tej trudnej grupy.

Offline Shoushan

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 16.02.2012r.
  • Inaczej mesajah.
« Odpowiedź #108 dnia: Maj 08, 2012, 13:40:25 »
Rozbicie Baselu 3:0 jest świetnym wynikiem, pozwalającym pozytywnie patrzeć w przyszłość. Pierwsza połowa nie była tak owocna w bramki jak druga, mimo to zagraliście zachowawczo co pozwoliło na spokojne zwycięstwo. Niesamowita historia, Inter przegrywa z Lille, które według mnie jest okropnie słabe w tej części PES ;)

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #109 dnia: Maj 08, 2012, 16:09:55 »
Wiedzieliście, że przegrał Inter i to was zmobilizowało do wygranej z FC Basel by zająć drugą lokatę, pokazaliście na wyjeździe bardzo dobry futbol, w 100% skuteczny i to było kluczem do sukcesu. Cieszy kolejny gol Soldado, maszynka do zabijania. Bez niego byłoby krucho ;). Powodzenia!

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
« Odpowiedź #110 dnia: Maj 08, 2012, 17:15:26 »
Valencia zaczyna w końcu grać tak jak za swoich najlepszych lat. Barca i Real jak zwykle w ML grają słabo, świetnie to razem z Malagą wykorzystujecie. Równie dobrze idzie ci w LM, tu z kolei zawodzi Inter. Na pewno na obu frontach czeka cię jeszcze dużo emocji.
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline VivaCarnival

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.04.2012r.
« Odpowiedź #111 dnia: Maj 08, 2012, 18:25:00 »
tak trzeba było zagrać, jeżeli się myśli powaznie o awansie. może przez pierwszą połowię brakowało ci wykończenia, to w drugiej dokonałeś egzekucji.

Offline mpoesp

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 01.06.2010r.
« Odpowiedź #112 dnia: Maj 08, 2012, 20:16:38 »
Valencia. Jeden z moich ulubionych hiszpańskich klubów. Będę tu wpadał. Z resztą od dłuższego czasu wpadam, tylko teraz dopiero pisze komentarze :P Dobry mecz w Lidze Mistrzów i dobry mecz Pablo. To jest taki typ zawodnika, który zagra na poziomie klasy światowej a w następnym zagra piach jak... :P Mimo wszystko cenny zawodnik w Twojej tali. Gratulacje zwycięstwa. Obyś awansował, bo grupa nie jest łatwa.

Offline ElShaarawy92

• Junior
  • *
  • Na forum od: 16.02.2010r.
« Odpowiedź #113 dnia: Maj 08, 2012, 20:52:28 »
Dobry trener, dobra drużyna, po za tym Valencia gra w lidze Mistrzów, ciekawy materiał na napisanie jakiejś dłuższej sensownej kariery :)
Masz oryginalną wersję PES'a 2013, a nie grasz online? Zgłoś się do mnie, chętnie odkupię online pass.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #114 dnia: Maj 08, 2012, 21:29:36 »
No proszę w tym roku na stadionie w Bazylei przegrywały takie zespoły jak: Bayern i Manchester United ::). Więc można było się spodziewać zaciętego spotkania. Po zatym gospodarze w swoim składzie mają bardzo dobrego młodego bramkarza Sommera. Długo nie mogliście wpakować rywalom bramki, ale kiedy się zaczęło to skończyliście na trzech trafieniach. Kolejny piękny gol i świetny mecz Pablo. Valencia idzie niczym pociąg.

Offline Przemek112

• Autor wątku
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #115 dnia: Maj 08, 2012, 21:42:57 »
Andre Villas - Boas : ,,Wszystko jeszcze przed nami.''

- Witam. Mam do pana kilka pytań na temat obecnego sezonu podczas gdy jest pan szkoleniowcem Valencii.

- Dzień dobry. Postaram się dobrze i zrozumiale odpowiedzieć na każde zadane przez pana pytanie.

- Jest Pan już ponad miesiąc na Mestalla , ten klub , ci zawodnicy . Co pan o tym wszystkim myśli ?

- Valencia C.F . to zespół należący do czołowych drużyn w Hiszpanii. Mimo ,że iż jestem na tym stanowisku dopiero miesiąc , czuję się bardzo dobrze. Mam dobry kontakt z piłkarzami . Z zarządem również. Valencia to klub w którym gra się miło i przyjemnie. Nie ma zgrzytu o jakie kolwiek sprawy. Mam nadzieje ,że uda mi się wypełnić kontrakt z Los Ches a nawet go przedłużyć.

- Czy zaskoczyła pana szybkość rozwoju swojej kariery?

- Staram się nie myśleć o tym zbyt wiele. Nie ma wątpliwości, że to coś szalonego. W ciągu dwóch lat udało nam się osiągnąć tak wiele, to były dwa bardzo szczęśliwe lata. Główną sprawą jest fakt, że nie widzę meczu jako szoł jednego człowieka - to raczej kwestia zbiorowości i kolektywu. Miałem szczęście, że w ostatnich dwóch latach byłem razem ze swoimi piłkarzami i może wspólne ambicje i motywacja pozwoliły nam osiągnąć tak wiele.

- Świetnie szło Panu w Porto, czy to odpowiedni czas, aby przenieść się do Valencii ?

- Myślę, że to będzie ogromne indywidualne wyzwanie, którego czułem że muszę się podjąć. Przeżyłem wspaniały rok w Porto, opuścić ten klub nie jest dla mnie łatwą sprawą, to mój klub który sporo we mnie zdefiniował. Porto jest moim miastem, nie można się tego wyrzec. Trudno mi mówić jakieś słowa, każde z nich mogą być odebrane przez kibiców tego klubu jako zdrada. Czułem jednak, że muszę podjąć to wyzwanie, jakim jest Valencia i trenerka w Primera Disivión. Szczęśliwie udało mi się opuścić Porto po wielkim sukcesie. Teraz skupiam się, aby sukces odnieść hiszpańską ekipą.

- To wiadome, że Pańskie poczynania będą teraz porównywane do tego co zrobił Unai Emery, zwłaszcza na początku twojej tu ścieżki. Poradzisz sobie z tym?

- Myślę, że nie sposób uniknąć tych porównań, to coś, na czym skupiają się media. Unai zrobił dla klubu bardzo wiele. Zapewnił im miejsce w czołówce. Zgrał ze sobą drużynę i postawił Valencię na nogi.

- Przedstaw proszę filozofię, jakiej domagasz się od swojego zespołu.

- Jesteśmy dobrze zorganizowaną drużyną, która koncentruje się na na uwolnieniu całego potencjału zespołu.. Każdy musi dawać z siebie ciut więcej i z dnia na dzień coraz bardziej się rozwijać. Przez ostatni czas rozegraliśmy kilka spotkań i wiemy jak wygląda nasza sytuacja i na czym tak na prawdę stoimy. Szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem tego co robią moi gracze. Jednak nie można powiedzieć ,że już nam coś się należy. To musimy wypracować . Wszystko jeszcze przed nami.

- Czy zamierzasz wprowadzić do Valencii tą samą formację co w Porto?

- To nie jest tylko i wyłącznie kwestia formacji, sprawa systemów jest tu zbyt wąska. Gra najczęściej jest chaotyczna, szalona, czasem rzeczy nie układają się tak jak tego oczekujesz, więc najważniejszą rzeczą jest zaangażowanie ludzi w to, co się dzieje. Musisz czuć, jakich dokonać zmian, czuć nowe przywództwo, komunikować i pobudzać ludzi - zawodników i kibiców, szukać tej empatii, która może ponieść nas do sukcesu.
Nie zamierzam wszystkiego zmieniać.

- Czy udało ci się dotrzeć piłkarzy, których tu poznałeś?

- Tak.Mam z nimi bardzo dobry kontakt i świetnie się rozumiemy. Dobrze wiedzieć, że tu są, znać ich oczekiwania. Chyba każdy z nas jest podekscytowany, każdy czeka na nowy początek i jest to coś pozytywnego. Musimy znów tworzyć grupę, poczuć wspólnotę, mieć poczucie chęci zwycięstwa. Dobrze jest również zobaczyć znajome twarze pracowników. To mi z pewnością pomoże. Wiele z tych osób które stąd znam pomagały mi, znają mnie i wiedzą, czego mogą się po mnie spodziewać.

- Nadal pasjonujesz się wyścigami samochodowymi ?

- Oczywiście. Nie jest to co prawda takie łatwe z powodu braku czas ale staram się mieć wszystko na bieżąco na ten temat.

- Jakie są wasze cele na tyn sezon ?

- Przede wszystkim musimy zagrać lepiej niż w poprzednich latach grali Los Ches. Mamy nadzieję ,że uda nam się ponownie zdobyć miejsce na podium tabeli . Dzięki także dobrej grze zamierzamy zawalczyć wysoko , jak najdalej się nam to uda, w Champions League.

- Dziękuję za wywiad. Życzę sukcesów z ekipą z Mestalla oraz wszystkiego dobrego. Miłego dnia.

- Proszę bardzo i również dziękuję . Polecam się na przyszłość.<śmiech>

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
No Przemek to pierdykłeś palce lizać wywiadzik. AVB to trener,który nie sprawdził się w Chelsea w realnym świecie. Na szczęście w twojej Valencii Portugalczyk czuję się coraz. Wykonują dobrą robotę . Mogę postawić nawet ryzykowaną tezę, że Valencia może zakończyć ten sezon najlepiej od kilku lat. Czuć dobrą atmosferę panującą pomiędzy nim a piłkarzami w szatni. Mam nadzieję, że stworzy z Nietoperzy bardzo dobrą drużyną, z którą będzie musiał się liczyć każdy zespół w Hiszpanii i Europie. ;)

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
ciekawy wywiad. na razie dobrze się układa jego współpraca z klubem, to dobrze dla Valencii. opuścił Porto dla Valencii, świeżo po sukcesach, także teraz jest ich głodny i oby ich nie poskąpił. nie wiedziałem, że VB jest pasjonatem motoryzacji :o

Offline Przemek112

• Autor wątku
  • Gracias Raul ! ♥
7 Kolejka Primera División

Valencia C.F  3 : 3 Real Racing
2 października 2011r. - 20:00 | Stadion: Estadio Mestalla | Sędzia: Teixeira Vitienes

Prawdziwy i wspaniały futbol na Mestalla ! Tylko remis !

Spotkanie z Racingiem w siódmej kolejce na Mestalla było przedstawieniem pięknego futbolu. Wszystko zaczęło się po kilku minutach . W pierwszej akcji Feghouli po idealnej centrze wpakował futbolówkę do pustej bramki gości. Gra Valencii nie zwalniała tempa . Szybkie podania , dobre strzały i po półgodzinie gry mieliśmy już 2:0 dla podopiecznych Villa Boasa. Tym razem super snajper gospodarzy - Roberto Soldado , wpisał się na listę strzelców. Mimo dwóch bramek przewagi ekipa Los Che nie rzuciła broni i zdobyła już trzeciego gola w tym jak na razie jednostronnym spotkani.  Wszystko za sprawą Jonasa. Napastnik po podaniu Soldado kiwnął defensora gości i celnym strzałem w długi róg ustalił wynik do przerwy. Przy trzech golach na swoim koncie piłkarze Nietoperzy postanowili sobie trochę odpuścić . Był to ogromny błąd bo Racing przejął inicjatywę...

W drugiej części meczu już od pierwszych minut grą zaczęli dominować gracze Racingu. Valencia jednym słowem nie istniała. W 57 minucie ekipie przyjezdnej udało się zaliczyć trafienie honorowe. Acosta wykorzystał zamieszanie w polu karnym i lekkim strzałem pod poprzeczkę pokonał Diego Alvesa. Po tym trafieniu podopieczni Villa Boasa kompletnie nie potrafili się odnaleźć na boisku. Kilku minut później już było tylko 3:2 . Munitis wykorzystał błąd sędziego i mijając Alvesa wbił futbolówkę do pustej bramki. Valencia utrzymując się przy piłce starał przedrzeć się pod bramkę gości. Nic im nie wychodziło po za tym co było w pierwszej połowie. W 15 minut przed ostatnim gwizdkiem Kennedy zdobył ostatnim trafieniem do bramki zapewnił jeden punkt swojej ekipie. Był to dość piękny mecz. Ze strony głównie futbolu. Wszystko mogło się zdarzyć . O tu tak na prawdę chodzi.Valencia zdobywa jeden punkt i spada na 3 miejsce w tabeli.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Wypowiedzi pomeczowe trenerów :

Andre Villas - Boas - Irytuje mnie fakt ,że moi zawodnicy odpuścili sobie to spotkanie. W zasadzie to drugą cześć meczu. Mięliśmy bardzo dobry wynik by bez problemowo zdobyć komplet 3 punktów. Gratulacje dla ekipy Racingu , za to ,że potrafiła tak dobrze odwrócić losy spotkania i zdobyła punkt. Mam nadzieje ,że uda nam się pokazać wszystkim ,że to tylko jeden słabszy mecz, a nie jakaś zła passa.

Álvaro Cervera - Moi gracze pokazali dziś ,że nawet w najgorszej sytuacji możemy się podnieść z kolan i zaliczyć dobre spotkanie. Niemal wszystkie drużyny mierzące się z Valencią nie zdobyły ani jednego punktu na Mestalla, tylko nam się udało. Odebrać punkty Valencii na własnym terenie jest czymś ciężkim do zrealizowania. Tym faktem przed kolejnym spotkaniem jesteśmy jeszcze bardziej zmotywowani.

Najlepszy zawodnik dzisiejszego spotkania :

Pedro Munitis 7.5 - Motor napędowy Racingu. Uczestniczył w każdej akcji swojego zespołu , wszystko przecodziło przez niego. Zdobył gola dzięki któremu goście odzyskali wiarę w siebie i zaczęli zdobywać wyrównujące trafienia. Zaliczył może kilka błędów , słabych wpadek oraz prostych strat i tak był najlepszym graczem na placu gry.

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
No piękne widowisko na Mestalla, po pierwszej połowie nikt nie przypuszczał, że Racing tutaj coś ugra, a jednak stało się. Piękny mecz i trzeba to podkreślać bo rzadko się takie widzi szczególnie w lidze hiszpańskiej, brawa dla Racingu, a bura dla Ciebie, że wytrąciłeś taką przewagę. Spadasz w tabeli i tego trzeba żałować.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer