Autor Wątek: Valencia by Przemek112 |Ważna informacja :(  (Przeczytany 92163 razy)

Offline leni55

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.01.2012r.
Odp: Valencia by Przemek112 | " ...Wiadomości z Mestalla... ''
« Odpowiedź #180 dnia: Maj 28, 2012, 19:53:13 »
Gratuluje zwycięstwa w LM. Lille pokonane raczej bez większych problemów, udało im się trafić jeszcze gola na otarcie łez ale w tym spotkaniu lepsi byli gracze Los Ches i to oni zasłużenie zwyciężyli.
Zła wiadomość jeśli chodzi o kontuzję Parejo, który w tym sezonie świetnie sobie radzi.
Chętnie ujrzę Piszczka w Valencii, tak samo Boas i Smuda, czekam więc na oficjalne potwierdzenie transferu ;)

"Jeśli nie możecie podjąć decyzji w swoim życiu, jesteście cholernym
zagrożeniem. Wasze miejsce jest w Parlamencie!"

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #181 dnia: Maj 28, 2012, 19:56:24 »
Piszczek pasowałby do Valencii :D No, ale trzeba przełamać barierę jaką wyznaczył prezes dortmundzkiego klubu, a mianowicie oświadczenie, że Piszczek i Lewandowski nie są na sprzedaż za żadne pieniądze. Chociaż, gdyby prezes Watzke (?) zobaczył jakąś kwotę liczoną w milionach pewnie by sie złamał :D Ciekaw jestem jak będzie wyglądał nowy stadion :D

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 11
  • Na forum od: 21.05.2012r.
« Odpowiedź #182 dnia: Maj 28, 2012, 20:03:00 »
Jestem bardzo ciekawy jak poradziłby sobie Piszczek w Valencii, jak dla mnie transfer z półki tych możliwych. Możesz sobie pozwolić na pewne eksperymenty przy tak dobrej formie klubu, więc droga jak najbardziej otwarta ku temu byśmy zobaczyli Polaka w jakimś czołowym zespole PD.

Offline Santi6

• Amator
  • *
  • Na forum od: 20.03.2011r.
  • Uwierz w swoje marzenia! - one są sensem życia...
« Odpowiedź #183 dnia: Maj 28, 2012, 22:19:57 »
Prace nad Mestalla widać idą pełną parą. Zobaczymy jak to na końcu będzie wszystko wyglądać.
Dziwnie trochę Parejo wykluczył się z gry na dłuższy okres czasu. Niby taki nie winny sprint, a tu proszę naderwanie mięśnia łydki oraz pęknięcie kostki w trzech miejscach. Moim zdaniem Piszczek powinien jeszcze trochę zostać w Borussi. Bundesliga, a Primera Division to trochę inne "światy".

Offline Skittles

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 31.10.2009r.
  • Gram w: FIFA 99, FIFA 2001, PES 6, FIFA 15, PES 2016
« Odpowiedź #184 dnia: Maj 28, 2012, 22:51:21 »
Na lewej Jordi Alba, na prawej Piszczek. Myślę, że to byłby najlepszy duet bocznych obrońców w Europie! Ale wiem, że Borussia raczej go nie sprzeda.

KojteX

• Gość
« Odpowiedź #185 dnia: Maj 28, 2012, 23:12:05 »
Borussia łatwo Piszczka nie puści, musiałbyś się natrudzić żeby go ściągnąć.

Szkoda kontuzji Parejo, to piłkarz pracowity więc liczę, że rehabilitacja będzie przebiegać szybciej niż będziecie się spodziewać.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #186 dnia: Maj 29, 2012, 16:37:22 »
nowy stadion to istotnie wielkie przedsięwzięcie. da pracę rzeszom ludzi, przyciągnie kibiców na nowooddany obiekt. podobne działanie jak we Włoszech, np. w Juve. tyle ze prace nie idą tak jak trzeba... widać opóźnienia nie tylko w Polsce.
dubler Parejo pechowcem tego miesiąca. naderwać łydkę i nadwyrężyć kostkę i to na treningu... ważne ogniwko, taki as z rękawa ubył AVB, ale cóż, oby ta optymistyczna wersja się sprawdziła i za 2 miesiące wrócił do gry.
raczej nie widziałbym Piszczka w Nietoperzach, chociaż.... wiadomo, teraz u szczytu formy ciężko mi go sobie wyobrazić w ogóle poza BVB, ale gdybyś go pozyskał, stratny nie byłbyś. :D

Offline Shoushan

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 16.02.2012r.
  • Inaczej mesajah.
« Odpowiedź #187 dnia: Maj 29, 2012, 16:53:06 »
A mi Piszczek nie pasuje do Valencii. Irytuje mnie już troszkę jego popularność w tym dziale. Nie mniej jednak duet Alba - Piszczek byłby wręcz idealny. Chociaż tak jak mówią moi poprzednicy, Borussia tak ławo Piszczka nie puści, jest to dla niech bardzo ważny zawodnik, który jest głównym elementem układanki Kloppa.

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Autor wątku
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #188 dnia: Maj 30, 2012, 16:05:13 »
12 Kolejka Primera División

Atletico 0 : 1 Valencia
6 listopadaa 2011r. - 22:00 | Stadion: Estadio Vicente Calderón | Sędzia: Velasco Carballo

Atletico też za słabe ! Soldado wraca do formy !

Valencia w ramach 12 kolejki Ligi Hiszpańskiej zwyciężyła w Madrycie po niezbyt porywającym i wbrew pozorom bardzo trudnym spotkaniu z Atletico. Jedyną bramkę zdobył strzałem głową Roberto Soldado w siedemdziesiątej czwartej minucie. Dzisiejszego wieczora na Vicente Calderón w Madrycie zdecydowanie emocje trwały od pierwszej do ostatniej minuty kto zdobędzie ważne 3 punkty. Mecz był rwany, walka miała miejsce głównie w środku pola, co nie mogło i nie przełożyło się na jego atrakcyjność. Kilkanaście minut przed końcowym gwizdkiem arbitra Nietoperze wywalczyli rzut z autu, który po dośrodkowaniu Canalesa i skierowaniu piłki do siatki przez Soldado zakończył się dla nich golem. Od tego czasu na murawie królowali już piłkarze gości. Los Ches tylko wiadomych powodów nie zakończyli tego spotkania przynajmniej dwubramkowym prowadzeniem - wszystko przez dobrze broniącego Sergio Asenjo który kolejny raz nie dał się zaskoczyć. Tym jednobramkowym wynikiem zakończyło się to spotkanie. Po tym jak sędzia zakończył to widowisko podopieczni Villa Boasa mięli dwa powody do radości , między innymi taki ,że mają już 6 pkt przewagi nad Aktualnym Mistrzem Barceloną , oraz 5 pkt nad Realem Jose Mourinho...

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Wypowiedzi pomeczowe trenerów :

Andre Villas - Boas - Myślę, że mecz był dla nas trudny, bo tutaj grało się inaczej, niż w poprzednich meczach. Myślę, że ostateczny wynik był sprawiedliwy. Mecz mógł się jednak zakończyć remisem, ponieważ obie drużyny miały swoje szanse. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z wyniku. Taktyka oraz skuteczność w odpowiednim momencie przyniosła nam 3 punkty która stawiają nas w dobrej sytuacji w tabeli Ligowej.

Diego Simeone - Biorąc pod uwagę tempo gry i naszą konsekwencję, był to najlepszy mecz Atletico, odkąd jestem trenerem tego zespołu. Oczywiście mimo faktu ,że przegraliśmy . Zagraliśmy tak, jak to sobie założyliśmy przed spotkaniem lecz brakowało czegoś by zwyciężyć. Valencia pokazuje bardzo dobry futbol i dzięki temu zdobyła dużą ilość punktów w lidze , z taką grą mogą zdobyć wiele.

Najlepszy zawodnik dzisiejszego spotkania :

Roberto Soldado 8.0 / 10- Zrobił wszystko to co powinien i dał wiele drużynie Valencii tego wieczora. Bez niego gra ofensywna nie była by taka szybka i zwrotna. Roberto przez ostatnie kilka meczy nie zdobył gola a więc w meczu z Atletico mógł świętować zaliczenie ósmego trafienia w tym sezonie w lidze.

Na wasze komentarze odpowiem wieczorem bo teraz nie będzie mnie w domu ;)

Offline leni55

• Amator
  • *
  • Na forum od: 03.01.2012r.
Kolejne zwycięstwo po dość trudnej przeprawie. Dobrze, że nawet gdy mecz jest wyrównany to Wy zwyciężacie. Dobrze, że Soldado znowu błyszczy i pokazuje się z dobrej strony. Atletico miało jednak świetnego Asenjo, który nie pozwolił by jego drużyna przegrała wyżej ;)

"Jeśli nie możecie podjąć decyzji w swoim życiu, jesteście cholernym
zagrożeniem. Wasze miejsce jest w Parlamencie!"

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
Trochę nudno, każdego lejesz. Za dobrze Ci idzie i kariera się nudzi. Wrzuć na Super Stara i ciesz się grą.

Offline Santi6

• Amator
  • *
  • Na forum od: 20.03.2011r.
  • Uwierz w swoje marzenia! - one są sensem życia...
Nie ma Lipy :D Kolejny win. Soldado zdobył bramkę na wagę trzech punktów i po za tą akcją mecz był nudny oraz trzymający w niepewności. Moim zdaniem powinni wygrać gospodarze, ale szczęście uśmiechnęło się do was ;)

Offline MaddiMNagic

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • Status GG
Dobra, robi się z tego powoli coś typu kariera Nederlanda. Nudne to jest .

Offline Cygar

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 11.05.2012r.
Świetny mecz rozegraliście w Madrycie. Bardzo mądra taktyka dała wam wygarnął z przeważającym na boisku rywalem. Twoją karierę śledzę od niedawna więc dla mnie jest okej. Obyś się nie zniechęcił do gry, podwyższ poziom i pisz dalej, a na pewno będę komentował!

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
    • last.fm
Dobra, robi się z tego powoli coś typu kariera Nederlanda.
Że co?
" border="0

pasztelan

• Gość
Graficznie jest podobna do twojej, ale myśle że mu chodziło o to, że jest 1 post na tydzień i do tego żadne poza sportowe reczy oprócz tych "Wiadomości z Mestalla"

Offline MaddiMNagic

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 3
    • Status GG
Chodziło mi raczej o karierę Wilkami  ;)

Offline plumber#10

• Junior
  • *
  • Na forum od: 27.12.2011r.
Chodziło mi raczej o karierę Wilkami  ;)
Też tak myślałem.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
kopanina w środku pola nie mogła podobać się kibicom, ale kogoż będzie to obchodzić za kilka miesięcy, kiedy to sezon będzie się rozstrzygał? 1-0 to też wynik, to takie same 3 pkt jak przy 3-0. 5 pkt nad Realem i 6 nad Barcą to niesamowita przewaga na tym etapie rozgrywek. obyś tylko nie popadł w samozachwyt i nie roztrwonił jej szybko.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
    • last.fm
Chodziło mi raczej o karierę Wilkami  ;)
To było trochę ponad rok temu, ale co tam... ::) Zresztą, ja na pierwszym miejscu posiedziałem może ze dwie kolejki i szybko z niego spadłem.
" border="0

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer