nieoczekiwane wzmocnienie. Villa, który zasilił londyńską Chelsea nagle zatęsknił za ojczyzną i Barceloną. swoją drogą dziwne zachowanie Abramowicza, który zgodził się na wtórny transfer niezłego zawodnika jakim jest Villa. musiałeś oddać blisko 4 bańki i młodego gracza, Bartrę.
atak jest najsilniejszą formacją twojej Barcy. po tym, jak dołączył do niej Villa, to już kompletny kłopot bogactwa, większy nawet niż Maradona miał w reprezentacji Argentyny. ja uważam, że najrozsądniejszym rozwiązaniem byłoby postawienie na trójkę Messi-Falcao-Sanchez, zobaczymy jak się spiszą.
pomoc także niezwykle silna. masz trzech zawodników z ścisłej topki czyli Cesc, Iniesta i Xavi, jednak ja osobiście postawiłbym Thiago zamiast Cesca. młody jest
do tego jeszcze uniwersalny Mascherano i solidny Keita.
o obronie nie ma co się rozpisywać...najsłabsza formacja. choć Puyol i Pique to niezłe tuzy. proponuję Piszczka dokupić, ponoć lepszy od Daniego Alvesa.
na bramkę Wojtka Szczęsnego i masz skład jak się patrzy
wyszlifuj formę w RPA. szkoda, że Deulofeu odejdzie, ja przesunąłbym go do Barcelony B, zawsze jakieś rozwiązanie.