Dział Ogólny > PES 2013

Drugi trailer z E3, wszystkie stadiony LaLiga w PES 2013!

<< < (10/19) > >>

Remoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGdy zobaczyłem jak bramkarze bronią to aż mi ciary przeszły :) Naprawdę to dobrze się zapowiada

--- Koniec cytatu ---

Przecież oni niczym się nie różnią od tych z PESa 12. Nadal są sztywni i zachowują się tak jak wcześniej.

zzzz:

To mnie bardzo cieszy w koncu zobaczymy jak kto gra w Online ;D ;D ;D
[/quote]ale napisali  że mozna przelączyc na asysty tak wiec mało kto będzie grac na manualu online

Orson:
może dodadzą filtr by jak np w Fifie losowało ci TYLKO ludzi z manualnymi ustawieniami?

Bardzo na to liczę, mam nadzieję, że ten Matsuda jest człowiekiem mądrzejszym niż Seabss - który oddając mu szacunek za lata poprzednie - ale zatrzymał się w poprzedniej epoce, co rusz popełniając banalne błędy

bo gdzie jest jakiś filtr matchmakingu w PESie? przez to tracę masę czasu bo zamiast dać qucik match to wchodzę do pokojów i wyrzucam ludzi z barceloną/realem czyli co trzeciego gracza

mateusz9966:
No ale z drugiej strony nie można się spodziewać że nowy człowiek wszystko na raz odmieni.. różdżki nie ma.. pewnie tylko że tak powiem na szybko określili plan pesa 2013 by przejść do 2014 jak najszybciej z nowymi doświadczeniami z pesa 2013 .. osobiście bardziej liczę na te 14' bo skoro jest ktoś nowy to potrzebuje czasu na wprowadzenie swojej wizji

Troszkę za bardzo dla mnie upodobniło się do typowo japońskich gierek gdzie są suwaki.. zamiast zostawić te strzałki choćby:) mogli by bramkarzy poprawić bo na jednym filmiku z 2013 wygląda bramkarz jakby rzucał czymś ciężkim, jak by to była skórzana piłka która nasiąknęła wodą (tak jak to kiedyś było;p)
Osobiście 13' spisuje na straty, licząc na jakieś buum w 14' coś co w końcu pozwoli wierzyć..
pozdrawiam

undertaken:
Na razie bez rewelacji znów masa trików i tak dostępnych tylko na padzie więc co za różnica druga sprawa że bramkarze zaczną bronić i wyciągać wszystko to będziecie narzekać że trudno się strzela. Nikt wam nie dogodzi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej