Dział Ogólny > PES 2013

Drugi trailer z E3, wszystkie stadiony LaLiga w PES 2013!

<< < (11/19) > >>

mateusz9966:
Hmm ja nie narzekałem.. lecz samo to że na filmiku bramkarz tak wyrzuca te piłkę.. to niezbyt optymistycznie świadczy:)

Orson:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa razie bez rewelacji znów masa trików i tak dostępnych tylko na padzie więc co za różnica druga sprawa że bramkarze zaczną bronić i wyciągać wszystko to będziecie narzekać że trudno się strzela. Nikt wam nie dogodzi.

--- Koniec cytatu ---

wszystko wszystkim ale grać w piłkę na klawiaturze to coś dla mnie nieprawdopodobnego

MaddiMNagic:
Dlatego gram na padzie, chociaż tricki na padzie to i tak mi mało które coś dają.

Pepesi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwszystko wszystkim ale grać w piłkę na klawiaturze to coś dla mnie nieprawdopodobnego

--- Koniec cytatu ---

Nic w tym dziwnego, ja sam gram na klawie od lat i wychodzi mi to lepiej niż na padzie. Poza tym jest trudniej, pad jakoś dziwne ułatwia grę. A i bez tricków idzie grać.

Orson:
nawet d=pad..rany, jak można nie grać na ANALOGU

barbarzyństwo  ;D

teraz beda manualne strzały - przecież na d-padzie nie da sie celować bo są tylko kierunki prawo lewo i skosy, zero możliwości manewru

co kto lubi ale jestem bardzo bardzo zdziwiony, ze ktoś tak chce grać. Przecież to strata możliwości jakie oferuje gra - balans ciałem, podania , teraz dojdą jeszcze strzały

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej