Znowu Lejeune musi wyręczać napastników, ciekawy jest fakt, że ofensywa jest tak nieskuteczna w ostatnich meczach Ligi Europejskiej. Gdybyście wykorzystali wszystkie swoje okazje moglibyście skończyć z dużo większą zaliczką bramkową. Teraz jednak liczą się cenne trzy punkty i pewny awans do fazy pucharowej - gratulację! Ja obstawiam, że utrzymacie się na pierwszym miejscu w swojej grupie, gracie ostatnio dobrze, tylko że nieskutecznie, ale to też można poprawić. Potraficie walczyć, bo mecz ligowy dokładnie to pokazał - nie daliście się wybić z rytmu do ostatniej minuty. Gol z woleja musiał wyglądać świetnie, uwielbiam bramki tego typu, zawsze są niezwykłej urody, silne i piekielnie trudne do zatrzymania. Widzę ,że trochę nie nadążam z materiałem, bo był też mecz z Sevillą, no ale cóż, praca nie pozwala mi przez cały dzień sprawdzać forum, także musisz wybaczyć, że się zbytnio nie rozwlekam na temat meczów
Nie wiem czy porażki z potentatami powinny być powodem do smutku w ekipie Villarealu, bo zespół El Submarino nie wyrósł jeszcze na drużynę kompletną i silną w każdym aspekcie - trzeba się liczyć z tym, że kandydaci do ligowego podium będą czasem dawać srogą lekcję futbolu. Ta przeróbka pod meczem z Mallorcą genialna
Skończycie na miejscu premiowanym występem w LE - to pewne.