Super, super, super, super, super, super, super, super. Grafika, ale też piszesz lepiej niż jeszcze choćby przy Euro. Jeśli poświęcisz chwilę więcej na uważniejsze sprawdzenie tekstu (bo jeśli są błędy, to bardziej niezręczności językowe, takie głupie), to w ogóle będzie perfekt.
Jak przeczytałem o tym 17-latku, pomyślałem sobie, że na razie zagrał jeden dobry mecz, to jeszcze o niczym nie świadczy i takie tam. Ale kiedy spojrzałem na Twoją linię defensywy i ujrzałem tam Yunisoglu - szybko zmieniłem zdanie co do potencjalu ofensywnego HJK w nadchodzącym spotkaniu
.
Super pomysł z odnośnikami. Jeszcze miodzio by było, gdybyś po każdym meczu umieszczał odnośnik do galerii zdjęciowej i Neftchi.tv. Bo nie każdy będzie zapewne pamiętał, w którym znajdowały się one poście, a może chciałby spojrzeć na zdjęcia, czy też film, z więcej niż jednego meczu. Bo w innym wypadku nawet jeśli w tych działach będą się na bieżąco pojawiać informacje, umrą one śmiercią naturalną. W każdym razie idea przednia
.
Wygraliście z HJK na wyjeździe. Nieźle, naprawdę nieźle. Wprawdzie Polakom ta ekipa kojarzy się pewnie głównie z PESem (
), ale jednak nie należy do częstych wydarzeń wygrana klubu z Azerbejdżanu z mistrzem Finlandii. Brawo. Cieszy zwłaszcza postawa nowych nabytków, bo przecież mieli 100% udział przy obu bramkach - Yeste zaliczył asystę, a Mpenza i ten Uzbek (wybacz mi niepisanie tego karkołomnego zbitku znaków
) zdobyli bramki. Świetlana przyszłość przed Neftchi, jeśli tylko właścicielowi nie odwidzi się inwestowanie w klub (---> Malaga
).