chcesz jeszcze?
Orson jak chcesz zakonczyc glupie gadki i spam to najlepiej nie odp na zaczepki to najlpesza metoda wtedy milczeniem jeszcze bardziej pocisniesz oponenta
niby tak, to taki odruch słabości - niby wiesz, że jak mu nie odpowiesz raz , drugi i trzeci to przestanie pisać
znam tego faceta kilka lat (tylko wirtualnie) i nie mogę nijak go zrozumieć. Ma taką cechę charakteru , że jeśli skrytykujesz jakiś tam element PESa to jemu się włącza jakaś szajba.
Spoko- wyrazi swe zdanie - o to przecież chodzi w forum , z tym, że on będzie cie przekonywał do wyrzygania, że się mylisz a jak mu nie przyznasz racji to będzie ci jechał personalnie, że "coś tam" i poradzi ci grać w Fifę
I ma tez skubaniec taką manierę, że opowiada ludziom, że dobija 30, ma żonę i jest poważnym człowiekiem.
Bo zauważ co napisał "Nie narzekaj na obronę" . Niby czemu? Bo on tak nakazuje? Ja tylko wyrażam swe zdanie, już je tłumaczyłem (w skrócie- tak się nie gra , to zbyt wysoka i niebezpieczna obrona, tak gra tylko Barca bo ona ma piłkę przez 70 % czasu). On też swa opinię przedstawił- dla mnie rybka, po prostu przyjmuję ja do wiadomości, nie mam zamiaru go przekonywać.
Dość powiedzieć o nim, że przekonuje mnie jakoby te forum było dla durnych dzieciaków a sam tu przychodzi.
Kurde, jak na forum PE , muszę poszukać opcji ignoruj i go tam podpiąć