gdyby ludzie pisali co im sie nie podoba np gra bramkarzy ustawienie obrony itd byloby ok ale jak Wy potraficie na kilku stronach spierac sie ze pes 12 byl lepszy ze 6 tez, nie podajac zadnych argumentow to sie tego juz czytac nie da,co roku jest to samo! rok w rok narzekacie jak to jest zle, no na logiczne myslenie jak jest zle to po co grac?nie pasuje Ci gra to nie graj,masz tyle innych ciekawych rzeczy do roboty na grze swiat sie nie konczy, Wy narzekacie a My na pesleague.pl i tak bedziemy grac online i dobrze sie bawic a wchodzac na to forum ludzie chca poczytac opinie innych tzn to co komu sie podoba a co nie podoba a nie ,odgrzewany kotlet' ,i tak fifa jest lepsza' albo pytania calkiem durne jak np ,czemu ty grasz Barcelona ja jej nie mam w demie' kolejna sprawa jak ktos grajacy na klawie o cos zapyta to wszyscy mu zrobia pojazd ze jest sto lat za murzynami bo gra sie tylko na padzie,to forum zrobilo sie bardzo przewidywalne predzej cie wysmieja niz cos podpowiedza,robi sie jeden wielki smietnik poczytajcie ostatnie 5 stron to zobaczycie czy cos wnosza do tematu.a Ty sie chlopcze nie sadz bo w zaden sposob moja wypowiedz nie byla skierowana tylko do Ciebie