sorry panowie- nie czytałem wszystkich postów od wczoraj - czy tylko ja się wkur.wiam na tę obronę ? dlaczego oni graja tak BARDZO WYSOKO? Tak jakby mieli automatycznie właczone grę na ofsajd..Przecież online będzie non stop grane na przebitkę by wykorzystać tę ftopę...jsssu załamka jak dla mnie Czyżby debilizm Konami dał o sobie znać? Jeśli to da sie ustwaić to jakie macie sposoby?
witam, może ktoś mi powie jak jak wykonać strzał CR7 tak zwany spadający liść ? dodam że gram na klawiaturze.
CO ZA SYF! Powinni zmienić silnik. FIFA kolejny rok na tronie. PES dla arcadowców.
@UP Powodzenia. Sam gram na klawiaturze, ale z tricków zrezygnowałem Po prostu dużo podań i tyle. Czas zainwestować w pada
Ludzie jak wy mozecie na klawie grac haha
Piszę tutaj bo nie chcę zakładać nowego wątku do jednego postu. Jeżeli strzelicie jakiegoś ładnego gola to nagrajcie to frapsem i wysyłajcie na priva albo na yt i dajcie link, możemy zrobić kompilacje ładnych goli. Co wy na to ? Jeżeli spodobał wam się pomysł to może założymy wątek o naszych wideo z PES 2013 ? MI sie podoba
1280x1024 przy karcie 256mb , Ram 1,5 GB oraz proc 2,8 ghz
cały czas do przodu... kto co lubi, na klawiaturze nie pograsz bez asyst - czyli z asystami łatwiej... sam gram 70% na klawie, 30% czasu na padzie... ale teraz muszę kupić dobrego pada i się przerzucić bo chciałbym się nauczyć grać bez asyst, a na 4 mecze w demie strzeliłem raptem 2 bramki bo niezbyt mi ten manual siedzi na padzie ) ale za to na klawiaturze przy strzałach "nie manual" bardzo łatwo można walić fajne bramy z 25+ metrów^^