Co do Ciebie Rasivo to też podjarałem się tymi mistrzostwami do lat 20. i chętnie bym zobaczył kolejny turniej w Twoim wykonaniu. Ewentualnie ukochana Premier League i Arsenal z którym powalczysz o wyższe cele niż 4. miejsce.
Już raczej żadne EURO nie wchodzi w grę. Podobnie Mundiale i inne. Tylko Liga Mistrzów ewentualnie, ale to nie teraz*. Arsenal jak najbardziej, myślałem o tym. Zastanawiałem się także nad Liverpoolem oraz United w nowej FIFIE, ale to jednak znak rozpoznawczy Neda.
A może by tak Rasivo Wolfsburg? Wiem że nie wymieniłeś ligi niemieckiej, ale może jednak? A jak nie to Inter lub Napoli z Serie A Ale ostateczny wybór oczywiście należy do Ciebie
BL mnie nie kręci
Jedynie mógłbym wziąć na ruszt BVB lub Bayern.
Zobaczyć Rasivo w karierze jednym klubem? Bezcenne Na LM się nie porywaj, bo kolejny turniej teraz nie sprzedałby się tak ostro, chociaż nigdy nic nie wiadomo. Pamiętam ostatni CL i wspominam to miło, ale po Euro najchętniej ujrzałbym Milan lub... West Ham United Z chęcią pooglądałbym sobie, jak to ty prowadzisz Młotów w PL
Ale co nie wybierzesz, to i tak będzie dobre
No jeżeli LM to tak jak pisałem - we wrześniu, może później. WHU odpada, coraz poważniej rozważam nad Milanem lub Realem.
Ja już mówiłem, że zobaczyłbym klub w Twoim wykonaniu. Jaki to by nie był wybór kariera będzie stać na wysokim poziomie. Milan? Jeżeli masz najbliżej do niego, to czemu nie. Miałbyś podwójną motywację: raz nie skończyć tak szybko jak ostatnim razem, a dwa, odbudować potęgę Rossonerich. Inter już to robi sprowadzając Kondogbię za 40 mln euro i pewnie na tym się nie skończy. Więc Ty też mógłbyś zrobić 3 mocne transfery i ruszać do boju.
Zobaczy się, na ten czas dociągnę EURO i robię sobie przerwę, przyda się
*Postanowiłem, że kariera EURO 2016 będzie moją ostatnią przed wyjściem FIFY 16/PES 2016 (zależy w którą grę będzie mi się lepiej grało). Szkoda tworzyć nowy topic o karierze która potrwałaby z maks dwa miesiące.