Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 - problemy, błędy, pytania!

<< < (482/488) > >>

czopers:
Już działa wszystko, teraz wchodzę przez dysk a nie w exe i wszystko działa, już po problemie :P

reggaenerator:
Witam.
Mam problem odnośnie grafiki w moim PESIE. Otóż sprzęt, który posiadam w porównaniu z polecanymi od KONAMI jest MEGA! W grze jednak strasznie kratkuje. Nie wiem czemu. Mam NVIDIE 11 , wszystko pięknie a i tak tnie. Mam też włączone na wysoką wydajność karty graficznej i dalej to samo . O dziwo jest to nowy lapek. Na starym np w settingsach miałem wszystko na zielono. Teraz natomiast mam "good" na niebiesko. Proszę fotkę dla potwierdzenia.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE     :-\

OnoMatoPeja:
Zainstaluj najnowszy patch 1.16 (nie ma do niego chyba cracka - jeśli grasz na piracie).
Wyłącz w antywirusie, skanowanie folderu z grą.
Przeczyść system (rejestr i cleaner) programem CCleaner, do momentu aż nic nie znajdzie.
Wyłącz w ustawieniach karty graficznej, synchronizację pionową (VSync).

PS.

Polecam inny serwis do zamieszczania, zdjęć. Najlepiej nie polski, a jak już to bez zbędnych reklam gdzie tylko można, np. REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Melkor_PL:
Witam,

Od niedawna gram w PES-a online rozegrałem już może z 40 meczów i przytrafiła mi się dziwna sytuacja moj rank to coś koło 640 trafiłem na przeciwnika coś powyżej 300.  Oczywiście grał REALEM jak większość moich dotychczasowych przeciwników więc mniej więcej wiedziałem co i jak, ale jego zawodnicy tak zap...iepszali :) po boisku że masakra nie wiedziałem co się dzieje skończyło się moją przegrana 1-2.   Powiem tak gram w PES-a od Wining eleven chyba pierwszej serii jeszcze po Japońsku:)  więc mam chyba jakieś wyczucie jak się poruszają gracze ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem.  I tu dochodzimy do mojego pytania :

Czy jest coś takiego jak speed cheat??   bo może ja byłem jakiś przymulony poprostu:)

nezumi1:
Gram na PESEDIT 6.0

Chciałbym włączyć możliwość zmiany gracza w ML (przejęcie kontroli nad drużyną przeciwną). Na jednym z bardziej egzotycznych patchów taka możliwość była, więc to pewnie możliwe  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej