Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 - problemy, błędy, pytania!
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Gram na PESEDIT 6.0
Chciałbym włączyć możliwość zmiany gracza w ML (przejęcie kontroli nad drużyną przeciwną). Na jednym z bardziej egzotycznych patchów taka możliwość była, więc to pewnie możliwe
--- Koniec cytatu ---
Nie jestem do końca pewien ale zmieniasz to w czasie meczu, wciskając pauzę i przejść do Select Side.
nezumi1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie jestem do końca pewien ale zmieniasz to w czasie meczu, wciskając pauzę i przejść do Select Side.
--- Koniec cytatu ---
Tylko że w trybie ML to jest domyślnie niedostępne.
Spicy99:
Witam. Chciałbym zapytać jak rozwiązać problem niewykrywania grafiki. Mam Intel HD Graphic (pentium G2030) i w panelu settings pokazuje mi:
GPU: Unable
VRAM: Unable
Z góry dzięki za pomoc!
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Witam. Chciałbym zapytać jak rozwiązać problem niewykrywania grafiki. Mam Intel HD Graphic (pentium G2030) i w panelu settings pokazuje mi:
GPU: Unable
VRAM: Unable
Z góry dzięki za pomoc!
--- Koniec cytatu ---
Grać możesz normalnie ? Gra się uruchamia ? Masz jeszcze inną grafikę po za Intel HD ?
PES nie dobrze radzi sobie z grafikami Intel HD
luki1408:
Niedawno kupiłem od kumpla grę pes 2013, zainstalowałem, gładko poszło i zaczałem grac jednakże jak tak patrze na obraz wydaje mi się o dziwnie za mgłą/ rozmazany. Ogólnie to tak za bardzo nie wiem co robić ? cz coś wygrać czy nie ? a Jeśli tak to co i gdzie dokładnie? Jestem raczej laikiem w tych sprawach wiec proszę Was o pomoc. Z góry dziekuję :)
Nawigacja
[#] Następna strona