Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 - problemy, błędy, pytania!

<< < (484/488) > >>

OnoMatoPeja:
Musisz wgrać odpowiedniego cracka (pod wersję gry jaką posiadasz) który ma wyłączony w sobie tzw. "no-blur"- tą mgiełkę.
Popatrz w google :P na pewno znajdziesz.

eMKS:
Witam, mam pewien problem ponieważ gra przy powtórkach czy wychodzeniu piłkarzy na boisko czy podobnych rzeczach przyspiesza... Reszta działa normalnie... Jak to naprawić ?

Jeżeli chodzi o sprzęt:
CPU: AMD Phenom(tm) II X2 550 Processor x 2 ‎(3.14Ghz)‎
RAM: 2.0 GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX 260 ‎(PS3.0/VS3.0)‎
VRAM: 896 MB

REJESTRACJA lub LOGOWANIE - tu link do zrzutu ekranu.

Frame Skipping mam włączone i wait for sync również.

revar:
Kiedyś miałem wszystkie opcje dostępne i robiłem sobie stroje w grze a później jak aktualizowałem składy i stroje te pesedit kitservery to nagle mi opcje zrobiły się na szaro i teraz jak chciałem sobie porobić jakieś ciekawe stroje dla mojej drużyny w ML to się nie da. A na necie ludzie wrzucają tylko stroje oryginalne istniejących drużyn a ja chciałbym coś wymyślonego.

Jak to odblokować z powrotem, proszę o pomoc.

Spoiler for Hiden:

OnoMatoPeja:
Z każdą drużyną tak jest czy tylko z tą jedną ? Może nie wszystkie da się edytować po całości...

Możesz dać cały folder pesedit aby nie był do odczytu, ale wątpię że to coś da.

BobBorewicz:
Witam!

Pytanie - czy miał ktoś problem z instalacją PES 2013 na WIN8 64bit który objawiał się w ten sposób, że wszystko idzie ładnie do momentu pokazania okna z paskiem postępu, który nie idzie do przodu ( w ogóle go nie widać). Dodam, że płyta się kręci jak zwariowana. Żeby nie było - gra oryginalna. Jak to rozwiązać?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej