Nie udawaj wielkiego "znawcy" - Informatyka, bo gowno sie znasz, z tego co widze. O portach moze cos wiesz, bo uslyszales ,a jestem przekonany, ze jakbym ci tu pare pytanek (ciekawych) zadal, to bys lezal, albo szukal godzinami po google. Wiec nie zgrywaj "znawcy" , bo nim NIE JESTES.
A czy ja zgrywam kogokolwiek, tak to interpretujesz.... zmień lepiej podejście.
Sam mam problemy z przekierowaniem portów w tym LiveBox (nie działa tak jak powinno, różne błędy).
Ale jakoś sobie radzę, i staram się w miarę możliwości co nie co podać na forum w kwestiach pomocnych, ale jak inni mają przeróżne i prześmieszne podejście do sprawy to wybacz, " bo to musi działać".
Sam jestem samoukiem, wiec kiedy trzeba to staram się nabrać wiedzy co nie co aby rozwikłać problem (serwisy informatyczne itp.).
Nie wyciągaj pochopnie wniosków, na czyjś temat bo gówno wiesz i będziesz wiedział.
A jeśli masz problemy z czytaniem to wiesz chyba gdzie się zgłosić.
EDIT.
Typek
@musli1234 podał zdjęcie z routera.
Po za miejscem na przekierowanie portów miał jeszcze inne opcje w hm... lewym panelu które mogły by mieć bądź mają wpływ na łączność, mimo że dobrze przekierował porty.
Tekst na grubo zaznaczony wszystko mówi o rozgrywce online we wszystkich grach - jedne działają normalnie, zaś inne potrzebują naszej ingerencji i nie mowa tu tylko o pes (bo ludzie w poprzednich edycjach tez przekierowywali porty, dla lepszej łączności)
od wprowadzenia trybu online nie było żadnych kłopotów... a jak były to tylko pojedyncze przypadki związane z logowaniem... lagi - ale to w każdej grze online są...
w tej edycji wprowadzili nowy system łączenia się graczy i dlatego są takie problemy - dziwne to jest że tak duża firma tego nie sprawdziła dokładnie bo tak to wygląda...
No bo ile można wałkować jedno i to samo od dobrych parunastu stron.
Nie działa z ich winy i ch** czekamy na efekty.