REJESTRACJA lub LOGOWANIETutaj macie kalkulator przeliczający jednostki.Czyli dla nie wtajemniczonych, PES wymaga 192 Kb/s (192 Kilobitów/s) co daje:24 KB/s (24Kilobajtów/s) = 0.024 MB/s = 0.192 Kb/sWięc wniosek że internet 1Mb dla np. Neostrady w upload (256Kb/s = 32KB/s) spełnia totalne minimum do gry w pes.
Odkąd zainstalowałem PESedit 1.1, to w Online wywala mnie z meczu zawsze po ok. 2, 3 sekundach gry z komunikatem "this patch will be abandoned as play cannot continue due to unforeseen circumstances".Na google jest parę wyników z tym, że ktoś miał podobny problem w PES 2012, ale w obecnym nie widzę takich rzeczy.Ktoś ma jakiś pomysł?
REJESTRACJA lub LOGOWANIETutaj macie kalkulator przeliczający jednostki.Czyli dla nie wtajemniczonych, PES wymaga 192 Kb/s (192 Kilobitów/s) co daje:24 KB/s (24Kilobajtów/s) = 0.024 MB/s = 0.192 Mb/sWięc wniosek że internet 1Mb dla np. Neostrady w upload (256Kb/s = 32KB/s) spełnia totalne minimum do gry w pes.
To idź do Siostry i niech zrobi co trzeba, a jeśli nie wie to niech zrobi to ten co to zakładał wam.. W ogóle jaki masz router ?Możliwe że serwer DHCP przypisuje komputerom podpiętych do rutera IP automatycznie.Wiec trochę zabawy masz z siostrą przy przekierowaniu portów i odpowiedniej konfiguracji routera, w zależności jaki to model i co potrafi.Router - pentagram chyba. Teraz jakis nowy mamy, bo z netem byly klopoty, ale w styczniu bede mial oddzielny net swoj. Radiówe 3mb/s chyba. Teraz mam 1mb ... Nie wiem czy wypali to, bo nie bede grzebal jej w komputerze, a tamten co to robil pracuje teraz, wiec nie ma zbytnio czasu. Najwyzej bede musial przebolec i poczekam do stycznia. Wtedy bede mial swoj net.
Ja natomiast mam problemz tym, że mecze rankingowe moge grać bez problemu, ale nie moge w ogóle wejść do lobby, wyskakuje komunikat o nieodpowiednim necie, a mam podpięty światłowód, więc net jest pierwszoligowy. Ktoś może miał podobny problem?
Jak zagrać w PES'a online na piracie?Jeżeli można
Dzwonisz na infolinie pod numer 997, zgłaszasz, że chciałbys zagrać na pirackim pesieonline z akcentem na "pirackim", pani zapyta Cię o adres, wysle do Ciebie dwóch monterów.Prawdopodobnie, żebyś długo nie czekał, przyjądą bardzo szybko, być może nawet na sygnale.
Tak, tylko że ja mam oryginał kupiony, a pytanie od mojego kolegi który nie ma tutaj konta -.-
neostrade 2mb/s no to upload 256
Witam PanowieZwracam się do Was o pomoc.Otóż problem mój polega na tym że nie może gra wybrać mi przeciwnika on-line.Niby szuka ale po chwili pojawia się komunikat No oponent found. W czym może tkwić problem? Mój net to 4Mb. Wspomnę żę takich problemów nie mam z Pes 12
co mam wpisc w konami one time password?Nie mam tokena:/