Dziś wykasowałem DLC 1.0 i od nowa ściągnąłem z poziomy gry.
Tylko zastanawia mnie czemu musiałem all od nowa ustawiać, w tym logowanie do online. Przecież to powinno zapisać się w save gry...
Po tym zaczęły wyskakiwać jakieś dodatkowe komunikaty, albo jak wychodzę z online.
Oczywiście online działa i mogę grać normalnie (po za opóźnieniami jakie mam). Tylko na cholerę te komunikaty....
I niech mi ktoś napisze, jak pisałem prędzej, jak przykleić się do zawodnika, nawet kiedy on robi zasrane kółeczka....
PS. Do Admin/Moder.Czemu szybka odpowiedz nie ma ikonek kodów BBC ?
Dzięki wielkie za szybką ospowiedź takie jeszcze jedno pytanko. Mianowicie grałem mecz, wygrywałem 3-0 i nagle obraz stanął w miejscu i po chwili wywaliło z meczu. Czy w takiej sytuacji przykładowo jeśli to wina przeciwnika to potraktowano to jako moje zwycięstwo ? bo wiem, że konami miało wprowadzić to że jesli przeciwnik wyjdzie z meczu to mi sie zalicza wygrana i chyba to zrobili ale co jeśli rozłączyło mojego przeciwnika z powodu problemów na jego łączach internetowych ? (lub moich)
Jak cię wywaliło z meczu, możesz sprawdzić w menu
GALLERY > Results ostatnie 20 meczy, i komu je zaliczyło oraz czy z twej winy jest wywalenie z meczu.