Chyba nie tylko sklady sie zmienily, ale tez formacje i troche overall'e. Dobrze mi sie wydaje ?
Formacje chyba nie, ja np. w Chelsea nie ma nowej formacji ze składem domyślnym. Taki Hazard cofniety kij go wie gdzie.
Więc to tylko, chyba składy... albo DLC coś mi namieszało....
Koś inny też tak ma ?Opalam gre, laczy sie automaycznie z serwerem bo ustawilem autologa i nagle komunikat "unexpected problem has occured bla bla bla".
Jak wejde z menu w kazdy tryb online to sie normalnie laczy..
Też tak mam nie raz, to wina Konami, klienta względem serverów i na odwrót.
Długo zajmie im naprawa tego fantu do stanu odpowiedzialnej funkcjonalności wraz z DLC.
Mam od kilku dni powazny problem. Tak jak zawsze kupilem sam klucz do pesa. Więc zainstalowalem reloaded z crackiem i wszystko bylo ok. Po patchu 1.01 zaczely sie problemy. Zainstalowalem cracka 1.01 ale jest pie....ny problem z gra online. Loguje mnie i wszystko wyglada na to ze jest ok. Do chwili kiedy chce zagrac mecz. Za zadne skarby nie wynajduje mi przeciwnika. Mieli i mieli az zrywa polaczenie z serwerem.
Robilem juz rozne kombinacje:
1. crack + dlc manualnie
2. sam crack + dlc z poziomu gry
No powiem wam że jestem już tak w....ny że mam ochotę pi.....ąż tą grą i kupić fife.
Ma ktoś może dostęp do wersji digital download albo jakikolwiek pomysł na to co zrobić???
Pomóżcie bo mnie za chwilę krew zaleje.
Ten szczegół też był wielokrotnie wałkowany, ale rozwiązania na to nie znaleziono.
Napisz do Konami (wyjaśnij sprawę - tylko nie pisz że ściągnąłeś pirata a grasz na kluczu oryginalnym kupionym na aukcji), może wyjaśnią problem.
Spróbuj szukać bez podobnego poziomu.
Też nieraz mi szuka i szuka... może to być wina łącza mego albo ich serwerów.