Dział Ogólny > PES 2013
Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChciałem zacząć kariere w BAL jako AMF, ale po ostaniej aktualizacji gry za każdą próbą stworzenia nowej postaci trafiam do ligi PESa i jakiejś drużyny "no-name", na dziesięć prób stworzenie gracza, dziesięć razy ląduje w lidze PES :/
--- Koniec cytatu ---
Tak zawsze jest na początku
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy jest jakaś możliwość, żeby nazwisko gracza w trybie BaL było wymawiane przez komentatorów ? Dodam, ze mam polski komentarz i domyślam się, że temat był wałkowany nie raz, ale zależy mi na szybkiej odpowiedzi czy jest taka opcja.
--- Koniec cytatu ---
Musiałbyś nagrać przez mikrofon swoje nazwisko. przekonwertować na adx. Później byś musiał poszukać przez DKZ Studio jakieś nazwisko, podmienić i w pes editor przypisać je edytując piłkarza
19on08:
Okej, dzięki :)
soundlover:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak zawsze jest na początku
--- Koniec cytatu ---
Mylisz się, zaraz po ukazaniu się gry nie miałem problemu żeby zacząć kariere w eredivisie (Zwolle czy Waalwijk), a teraz umieszcza mnie ciągle w lidze PES
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMylisz się, zaraz po ukazaniu się gry nie miałem problemu żeby zacząć kariere w eredivisie (Zwolle czy Waalwijk), a teraz umieszcza mnie ciągle w lidze PES
--- Koniec cytatu ---
na czystym PESie można trafić do Holenderskiej na PESEdicie chyba chyba tylko do Portugalskie.
Co do tego tryby to zagrałem chwilę i muszę powiedzieć, że nie dziwię się, że niektórzy po 1 sezonie już kozaczyli jak wykupywali ze sklepu wzrost danej umiejętności o +3 albo +5 za zdobyte pkt... Przecież tego w poprzednich czterech Balach nie było i to jest totalna głupota i pójście na łatwiznę... Ogólnie ten PES jest duużo łatwiejszy od 12tki, która swoją drogą była zajebista, więc Ci co grają w ten sposób niech się nie dziwią jak im to łatwo... Do tego jeszcze dochodzą korki które zdobywa się za piłkarza meczu i te też potrafią dodać do danej umiejętności taki wzrost "oczek" na który trzeba było grać 3-4 sezony w poprzednie BaLe.. ::) ::) ::) Jeszcze można wyłączyć asysty - grać na full manualu i ustawić kamerę Player i jest na prawdę ciekawie... ;) To takie spostrzeżenia dla tych, którzy lubią ten tryb i nie mają zamiaru kończyć po 3-4 sezonie... ;) ;)
Blues Fan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna czystym PESie można trafić do Holenderskiej na PESEdicie chyba chyba tylko do Portugalskie.
Co do tego tryby to zagrałem chwilę i muszę powiedzieć, że nie dziwię się, że niektórzy po 1 sezonie już kozaczyli jak wykupywali ze sklepu wzrost danej umiejętności o +3 albo +5 za zdobyte pkt... Przecież tego w poprzednich czterech Balach nie było i to jest totalna głupota i pójście na łatwiznę... Ogólnie ten PES jest duużo łatwiejszy od 12tki, która swoją drogą była zajebista, więc Ci co grają w ten sposób niech się nie dziwią jak im to łatwo... Do tego jeszcze dochodzą korki które zdobywa się za piłkarza meczu i te też potrafią dodać do danej umiejętności taki wzrost "oczek" na który trzeba było grać 3-4 sezony w poprzednie BaLe.. ::) ::) ::) Jeszcze można wyłączyć asysty - grać na full manualu i ustawić kamerę Player i jest na prawdę ciekawie... ;) To takie spostrzeżenia dla tych, którzy lubią ten tryb i nie mają zamiaru kończyć po 3-4 sezonie... ;) ;)
--- Koniec cytatu ---
Wielki szacun dla ciebie dużo. Lepiej nic nie kupować i poczekać kilka sezonów na duży ovr.
Nawigacja
[#] Następna strona