Dział Ogólny > PES 2013

Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady

<< < (47/52) > >>

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna czystym PESie można trafić do Holenderskiej na PESEdicie chyba chyba tylko do Portugalskie.

Co do tego tryby to zagrałem chwilę i muszę powiedzieć, że nie dziwię się, że niektórzy po 1 sezonie już kozaczyli jak wykupywali ze sklepu wzrost danej umiejętności o +3 albo +5 za zdobyte pkt... Przecież tego w poprzednich czterech Balach nie było i to jest totalna głupota i pójście na łatwiznę... Ogólnie ten PES jest duużo łatwiejszy od 12tki, która swoją drogą była zajebista, więc Ci co grają w ten sposób niech się nie dziwią jak im to łatwo... Do tego jeszcze dochodzą korki które zdobywa się za piłkarza meczu i te też potrafią dodać do danej umiejętności taki wzrost "oczek" na który trzeba było grać 3-4 sezony w poprzednie BaLe.. ::) ::) ::) Jeszcze można wyłączyć asysty - grać na full manualu i ustawić kamerę Player i jest na prawdę ciekawie... ;) To takie spostrzeżenia dla tych, którzy lubią ten tryb i nie mają zamiaru kończyć po 3-4 sezonie... ;) ;)

--- Koniec cytatu ---

Dla mnie bez sensu, że konami dodaje tego typu rzeczy. W końcu amator nie będzie się zastanawiał jak ustawić sobie "suwaki" lub czy kupywać te dodatki. Ja sam czasami coś kupię. Zrobiłem sobie słaby team i na 7 meczy, 5 przegrałem i 2 zremisowałem przez głupi skrypt, bo to były same porażki po 1-0. W końcu wkurzyłem się i zacząłem brać te dodatki. Niestety długo w tego Pesa nie pogram :/

epek84:
powiedzcie mi dlaczego nie mogę zmienić nr na koszulce w reprezentacji???nie mogę tego zrobić ani podczas turnieju ani gdy gram mecze towarzyskie,a w klubie normalnie mogę zmienić.

Positive:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpowiedzcie mi dlaczego nie mogę zmienić nr na koszulce w reprezentacji???nie mogę tego zrobić ani podczas turnieju ani gdy gram mecze towarzyskie,a w klubie normalnie mogę zmienić.

--- Koniec cytatu ---
A w edytorze się nie da?

epek84:
w jakimś ściąganym edytorze?jak tak to nie próbowałem tylko po co by go używać jak można(teoretycznie)w BaL normalnie

sempre_barca:
W reprezentacji nie można zmieniać numeru. W poprzedniej części przy pierwszym powołaniu mogłeś sobie wybrać, w tej niestety gra przypisuje sama.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej