Dział Ogólny > PES 2013

Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady

<< < (48/52) > >>

epek84:
no właśnie widziałem,że mam nr 25później zmieniło mi na 17 ,a i tak chciałem swój nr.szkoda,że się nie da.dzięki za info.

Levy24:
Gram w BaL i cały sezon przesiedziałem na ławce, jedynie zagrałem 5 sparingów. Mimo że "zaufanie trenera" mam najwyższe, lub drugie to i tak nic. Podczas meczów w lidze ani razu mnie nie wprowadził z ławki. Jak nie rezerwa to mecz na trybunach. Rozpocząłem nową karierę ale widzę, że dalej to samo. Straciłem cierpliwość i 8 godzin życia. Nawet mam overrall większy od reszty, a i tak nic to nie pomoga, a jak chciałem jakiś transfer do klubu z szansa na mecze 87% to żaden nie chciał, nawet z 2 bundesligi...
Modyfikuj wiadomość

Artur 7:
Bardzo możliwe, że zespół w którym grasz nie posiada Twojej podstawowej pozycji... Jeżeli tak to wykupujesz którąś z dostępnych w zespole i się jej "uczysz". A pierwszego transferu spodziewaj się góra w połowie drugiego sezonu nawet jak będziesz chciał przejść do klubu, w którym będziesz miał dużo duży procent szan na grę...

Levy24:
Niestety posiada. Jestem w Heracles Almelo. Mam overrall 68 a Gouriye którego nie mogę wygryźć ma 66. Raz przez przypadek udało mi się zobaczyć jaką mam "meczową szanse" w swoim teamie ale teraz nie moge do tego dojść :x

Artur 7:
jak siedzisz na ławce, to niemożliwe, żeby ani razu Cię nie wprowadził przynajmniej na kilkanaście minut... Grając ponad 4 lata w te tryby wiem o nich prawie wszystko... Poczekaj do drugiego sezonu i szukaj klubu w którym miałbyś Duże szanse na grę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej