Dzięki wielkie za zainteresowani i za komentarze - zarówno te pozytywne, jak i obojętne, heh. Powiem Wam szczerze, że nie interesuje mnie ilość osób która przeczyta ten wątek od deski do deski albo ta część, która przeleci "po łebkach". Pisanie tego sprawiało mi ogromną radochę i tyle, dlatego to napisałem. Żadnych większych planów zabawiania świata, nic z tych rzeczy. To tylko głupi temat, napisany dla sprawienia przyjemności sobie i niektórym z Was ;] Jak będzie z zapałem? Nie mam pojęcia, na razie na brak wolnego czasu nie mogę narzekać.
I do Pasztelana: tak, zarówno transfery, jak i resztę tekstu, pisałem sam. Zdaję sobie sprawę, że w tekstach może jest kilka błędów (brakuje litery, albo znaku interpunkcyjnego). Co do brakujących graczy - i oni się znajdą, jeśli ktoś dokładnie śledzi ruchy na rynku transferowym. Zestawienie nowych graczy, i tych którzy odeszli, napisałem w oparciu o strony klubowe oraz portale zajmujące się wyceną piłkarzy. Nazwisko piłkarza, klub - wszystko było pisane odręcznie ;]
W tym tekście wklejane są tylko zdjęcia, heh.
Hmm, jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i dziękuję za poświęcenie chwili tej karierze. Czuję, że pociągniemy to wszystko długo, wbrew wszystkiemu i wszystkim, a co ;] Yoooo!