Obiecałem, że wpadnę jak będę miał czas, a akurat go znalazłem, więc jestem
.
Wynik meczu z Kaiserslautern - przynajmniej jak dla mnie - totalnie niespodziewany. Fantastyczny mecz Pavla Forta, ale mam jedno pytanie - według opisu wasz napastnik wpisał się na listę strzelców trzy razy, natomiast w rubryce ze zdobywcami bramek jego nazwisko widnieje "tylko" dwa razy. Błąd?
W sumie przed meczem z Czerwonymi Diabłami obstawiałbym remis, a tutaj - jak już wspomniałem - niezłe zaskoczenie. Ale pozytywne, takie dnie konia, jaki tego dnia przydarzył się wam, czasami rzeczywiście miewają miejsce. Choć wynik może być ciut mylący, bo dwa ostatnie gole w samej końcówce, gdzie podłamani przeciwnicy na pewno myślami byli gdzieś indziej, aniżeli powinni. Tak czy inaczej zasłużyliście na zwycięstwo, co dobitnie pokazują statystyki, zwłaszcza strzałów. Jest zwycięstwo, są 3 punkty i tak trzymać.
Mnie osobiście bardziej podoba się styl opisowy, i na taki też zagłosowałem. Wygląda to chyba jeszcze lepiej aniżeli graficzny... i po prostu jakoś bardziej do mnie przemawia. Mam nadzieję, że on wygra, bo bardzo mi się spodobał.
Zaskakuje mnie ekipa Kolonii. Gdy zobaczyłem, że przegrali z anonimową dla mnie drużyną, pomyślałem, iż to jakaś niespodzianka, tymczasem jak widać to nie było nic nadzwyczajnego - przynajmniej w tym sezonie - bo ekipie z którą styczność miał Peszko idzie tragicznie i widmo kolejnego spadku zagląda im w oczy. Fort w pełni zasłużył na miejsce w jedenastce kolejki. Tabela z waszego punktu widzenia prezentuje się nieźle. Powodzenia w kolejnych spotkaniach