OK. No to jedziem.
RZUTY KARNE:
Uderza w lewy róg ( było w prawo)
Pudło (był gol, nie wiem czemu mówisz pudło)
Wybiera lewą stronę (było w prawo)
uderza na lewą stronę bramkarza (było w prawą)
Kapitalnie w prawy róg ( było w lewy)
PO rzutach karnych mówisz coś w stylu:
Nie umieli się dogadać podczas gry ...... nie ma nic lepszego niż rzuty karne
Wyłapane podczas meczu:
No i obrońcy stają teraz na nogi ( a na czym mają stać na palcach?? - popraw na np. muszą stanąć teraz na głowę )
Powietrze do główki ( ?? nie lepiej - uderza z główki! )
Kto wzniesie puchar, a kto będzie płakał przed nami finał mistrzostw świata ( Powinno być przed nami drugi mecz grupowy)
Chyba stracił świadomość nad czynami cały stadion widział jak chybił ten strzał ( powinno być o stracie piłki, a nie o strzale)
Aż 5 bramek widzieliśmy w 1 połowie jest 3-2 (Powinno być 4 bramki jest 3-1)
Spektakularna główka! ( Był strzał z przewrotki)
Popraw te długie kwestie przy rzutach wolnych, skróć je conajmniej o 3/4, bo mineło 5 minut meczu, a ty dalej mówisz o wolnym, np:
Wydaje mi się że może stamtąd oddać strzał ale nie jednokrotnie byłem zaskakiwany w przeszłości...
Jest 2-1 ( A tak naprawdę 2-0)
Chce tutaj oddać strzał życia! ( oddał strzał życia, bo to już po strzale mówisz)
Uderza w środek (podczas dośrodkowania) powinno być - dośrodkowuje na środek
Był jeszcze 1 tekst przed meczem : Emilu co chiałbyś dodać przed rozpoczęciem ( Emilu? Chyba mikołaju)
Mówisz: Doobry przechwyt (a jest faul) - zauważyłem takie 2 teksty dobry przechwyt pierwszy jest źle, a drugi dobrze (ten szybszy) ten zły jest takie przeciągane o.
W 40 minucie: Jeszcze 5 minut spotkania przed nami i muszą gonić wynik (popraw na jeszcze 5 minut do końca 1 połowy)
Próbuje uderzać! (powinno być próbuje się przedrzeć)
Nazwiska:
Ireland
I popraw te piszczące okrzyki przy golach (np. goool golassso itp)