Dział Ogólny > PES 2013
pes2013 cheaterzy i quiterzy
WykaszatoR:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego jak gram sobie od pewnego czasu w ML i coraz częściej zdarza mi się że jak prowadzę z kimś kto jest bardzo wysoko w rankingu i zbliża się koniec meczu i pewny jestem już zwycięstwa to taka osoba rozłącza się i nie ponosi żadnych konsekwencji w postaci utraty punktów za mecz przerwany i co gorsza ja na tym nic nie zyskuje bo nie dostaje żadnych punktów w rankingu no i przede wszystkim kasy za wygraną >:( ???,zastanawia mnie to dla tego bo jak mnie nieraz prze problemy z netem rozłączyło co prawda było to moze ze 4 razy ;D mimo remisy czy powadzenia dostałem walkowera na korzyśc przeciwnika i na dodatek utrate punktów i zero kasy ,dlaczego tak się dzieje ze jedni mogę sie kiedy chca rozłaczać i nic nie traca a inni są poszkodowni ,szukam logicznego wytłumaczenie ale nie potrafię go znaleśc może ktos z z was potrafi mi to wytłumaczyć o co w tym biega i dziwie się tylko że Konami nic z tym nie robi i pozwala na takie zachowanie a wręcz faworyzuje takie zachowanie wedle mojego odczucia ? Pozdrawiam PES maniaków ;D a oto przykład najlepszych :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
A najlepiej to wyjść do pulpitu a nie męczyć się z yt i nei tracimy punktów...smutne
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEz bardziej informatycznej strony to jak masz dobrego kompa bez wirusów z dobrymi sterownikami i dobry net to nie ma problemów...gorzej jak się na jakiegoś noba trafi co sie rozłaczy....
--- Koniec cytatu ---
Co ma piernik do wiatraka ? Odnoszę się do nazwy wątku
DavidDave:
O matko ludzie czym Wy sie przejmujecie tym ze Wam wyniku nie zapisalo bo prowadziliscie 3:0 i gosc sie rozlaczyl w ostatnich minutach hahaha przeciez to tylko gra a z kolejnym pesem wszystkie konta zostana wyzerowane i nikt nie bedzie pamietal ze taki mecz sie odbyl.
Ja w ranking match mam biland 27-10-32 z czego z ponad 25 meczy wyszedlem bez gry bo nie bawi mnie gra na lagach a takie zdarzaja sie bardzo czesto w ranking match.
We wszystkich tych spotkaniach dostalem wo na korzysc przeciwnika i mam rating poniezj 350 i w ogole sie tym nie przejmuje bo to tylko gra haha wyluzujcie nie gracie dla pieniedzy tylko dla zabawy.
A jak chcecie pograc z ludzmi ktorzy sa fair play grajcie na pesleague tutaj jest sporo takich.
OnoMatoPeja:
Zamiast tylko i wyłącznie pisać jak to was w chu***ja i mnie też z resztą zrobiono poprzez rozłączanie się, najlepiej pisać ciągle do Konami (w spieranych językach supportu).
Krótko, zwięźle i na temat. O sprawdzenie logów dla danej osoby za ucieczkę (wyjaśniając że pod koniec meczu, kiedy to wygrywaliśmy... ), dołączając zdjęcie (po rozłączeniu - komunikat że dostaliśmy zero punków, kasy).
Jedynie notoryczne upominanie (spamowanie) skrzynki Konami, może ich zmotywować do odpowiednich działań przez jak największą liczbę osób.
Po prostu ludzie wykorzystują lukę (jeśli można tak to nazwać) w online i uciekają bez straty punktów a najwidoczniej Konami nie wie na jakiej zasadzie działa ucieczka i nie może za wiele zrobić (co nie znaczy że nie są winni tego że system online itp. jest od zawsze kulawy, tragiczny).
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEO matko ludzie czym Wy sie przejmujecie tym ze Wam wyniku nie zapisalo bo prowadziliscie 3:0 i gosc sie rozlaczyl w ostatnich minutach hahaha przeciez to tylko gra a z kolejnym pesem wszystkie konta zostana wyzerowane i nikt nie bedzie pamietal ze taki mecz sie odbyl.
Ja w ranking match mam biland 27-10-32 z czego z ponad 25 meczy wyszedlem bez gry bo nie bawi mnie gra na lagach a takie zdarzaja sie bardzo czesto w ranking match.
We wszystkich tych spotkaniach dostalem wo na korzysc przeciwnika i mam rating poniezj 350 i w ogole sie tym nie przejmuje bo to tylko gra haha wyluzujcie nie gracie dla pieniedzy tylko dla zabawy.
A jak chcecie pograc z ludzmi ktorzy sa fair play grajcie na pesleague tutaj jest sporo takich.
--- Koniec cytatu ---
Tak samo jak pobierzesz patcha który będzie wywalał co 2 kolejki. Nie wściekniesz się i będziesz grał na luzie ? Dla mnie to frajda z gry jak się wygra jakiś meczyk na luzie, co nie oznacza, że się spinam jak przegrywam. Po prostu dział komputerowy powinien działać jak należy (mówię ogólnie)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZamiast tylko i wyłącznie pisać jak to was w chu***ja i mnie też z resztą zrobiono poprzez rozłączanie się, najlepiej pisać ciągle do Konami (w spieranych językach supportu).
Krótko, zwięźle i na temat. O sprawdzenie logów dla danej osoby za ucieczkę (wyjaśniając że pod koniec meczu, kiedy to wygrywaliśmy... ), dołączając zdjęcie (po rozłączeniu - komunikat że dostaliśmy zero punków, kasy).
Jedynie notoryczne upominanie (spamowanie) skrzynki Konami, może ich zmotywować do odpowiednich działań przez jak największą liczbę osób.
Po prostu ludzie wykorzystują lukę (jeśli można tak to nazwać) w online i uciekają bez straty punktów a najwidoczniej Konami nie wie na jakiej zasadzie działa ucieczka i nie może za wiele zrobić (co nie znaczy że nie są winni tego że system online itp. jest od zawsze kulawy, tragiczny).
--- Koniec cytatu ---
Bardzo dobra uwaga
Nawigacja
[#] Następna strona