Dział Ogólny > PES 2013
pes2013 cheaterzy i quiterzy
pavulon666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEO matko ludzie czym Wy sie przejmujecie tym ze Wam wyniku nie zapisalo bo prowadziliscie 3:0 i gosc sie rozlaczyl w ostatnich minutach hahaha przeciez to tylko gra a z kolejnym pesem wszystkie konta zostana wyzerowane i nikt nie bedzie pamietal ze taki mecz sie odbyl.
Ja w ranking match mam biland 27-10-32 z czego z ponad 25 meczy wyszedlem bez gry bo nie bawi mnie gra na lagach a takie zdarzaja sie bardzo czesto w ranking match.
We wszystkich tych spotkaniach dostalem wo na korzysc przeciwnika i mam rating poniezj 350 i w ogole sie tym nie przejmuje bo to tylko gra haha wyluzujcie nie gracie dla pieniedzy tylko dla zabawy.
A jak chcecie pograc z ludzmi ktorzy sa fair play grajcie na pesleague tutaj jest sporo takich.
--- Koniec cytatu ---
taa taki madry jestes a kolega robil tak samo i juz ma ranikng c i sobe moze teraz grac ale za ile beda mu liczone do ratingu spotkania to samo konami ne wiem bo na c nie sa liczone punkty i nie gra sie ze wszystkimi wiec bez demagogii
DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtaa taki madry jestes a kolega robil tak samo i juz ma ranikng c i sobe moze teraz grac ale za ile beda mu liczone do ratingu spotkania to samo konami ne wiem bo na c nie sa liczone punkty i nie gra sie ze wszystkimi wiec bez demagogii
--- Koniec cytatu ---
Ja gram ze wszystkimi ktorymi chce bo gram przez friendly match lobby nie gram ranking match ;]
A na te punkty to mam wyjebane hahaha to tylko gra kolego te punkty jesc mi nie dadza ;)
jozin666:
Tez mam rating C bo mnie goscie wkurwiali jak zaczeli przycinac gre i sie rozlaczylem bo nie bede grac na lagach
lukakosa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETez mam rating C bo mnie goscie wkurwiali jak zaczeli przycinac gre i sie rozlaczylem bo nie bede grac na lagach
--- Koniec cytatu ---
też mam C...i jak spadłem na C t ojuż 140 meczy rozegrałem i nic bo gram z kolesiami z c tylko praktycznie,a ci jak tylko przegrywają to uciekają z meczu...i jaka tu sprawiedliwość jak konami losuje mecze w których jest słabe połączenie i nie da rady grac...
KompletnyNoob:
Nie tylko ML jest praktycznie nie grywalna bo tryb competition to też parodia. Wygrasz dwa mecze w trzecim dostajesz nooba od Barcelony albo Argentyny który w 85 min się rozłącza i bez pkt następny mecz znowu losuje ci tego nooba 87min i podobna sytuacja aż czas eliminacji się kończy. W ciągu godzinnych eliminacji zwykle dwóch takich gości jest którzy kończą grę zabawą w lagowanie przy niekorzystnym wyniku jeśli uda się na nich trafić dość wcześnie kiedy jest czas to pół biedy ale kiedy 15min do końca eliminacji to praktycznie można nie grać.
Jak ktoś myśli że im rating spada na C to się grubo myli bo na A grają cały czas. A wam że rating spada tzn. że się po prostu rozłączacie a nie robicie sztucznego obciążenia łącza internetowego i anulowania meczu bez konsekwencji utraty pkt. Tak naprawdę póki nie wymyślą jak to zrobić żeby nie było quiterów gra w ML, competition czy rankigowe friendly nie ma praktycznie sensu.
W pucharach praktycznie 30% grających Barceloną kończy mecz lagowaniem przy niekorzystnym wyniku zawziąłem się i zapisuje ich nicki na kartce ale wydaje mi się że Konami i tak im nic nie zrobi nawet jak ich zgłosić
Nawigacja
[#] Następna strona