Dział Ogólny > PES 2013

pes2013 cheaterzy i quiterzy

<< < (8/13) > >>

sanczez87:
witam musze sie podzielic moja frustracja ,moze ktos ma jakas rade :p otoz nie rozlaczam sie nigdy mimo porazek ,mialem couretsy AA ,jak wiadomo cheaterow nie brakuje i czesto zdarza mi sei ze ktos rozlacza mecz gdy wygrywam ,dzisiaj z couretsy AA zrobilo mi sie B ,jak to [cenzura] mozliwe??? przeciez to jakas kpina gram uczciwie a tu taki ch... mozna jakos sprawdzic procent rozlaczonych meczy czy trzeba sie zadowolic jakas chu... literka ,ktora nic nieodzwierciedla!?

dj79:
Po raz kolejny się zawiodłem i to będzie ostatni.W ofline gra się fajnie natomiast online to jakaś kpina.Grałem(gram) w fifa 11 na ps3 oraz fifa 12 na pc i tam jeśli przegram to wiem,że przeciwnik był lepszy.A tu jakieś zacinki,spowolnione reakcje i do tego brak możliwości ustawienia kamery według własnych upodobań.

lukakosa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam musze sie podzielic moja frustracja ,moze ktos ma jakas rade :p otoz nie rozlaczam sie nigdy mimo porazek ,mialem couretsy AA ,jak wiadomo cheaterow nie brakuje i czesto zdarza mi sei ze ktos rozlacza mecz gdy wygrywam ,dzisiaj z couretsy AA zrobilo mi sie B ,jak to **** mozliwe??? przeciez to jakas kpina gram uczciwie a tu taki ch... mozna jakos sprawdzic procent rozlaczonych meczy czy trzeba sie zadowolic jakas chu... literka ,ktora nic nieodzwierciedla!?

--- Koniec cytatu ---
tez się nie rozłączam tylko ze mna a mam C i gram i gram i nic się nie zmienia... śmieszne...

buubuu:
Mam pytanie czy jest jakaś opcja zagrania z wybraną osoba MLO??

Chodzi mi że mój kolega zaczął w tym samym dniu grać MLO i teraz chciałem z nim sie zmierzyć ale nie widzę takiej możliwości czy się mylę??

WTMyhood:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie czy jest jakaś opcja zagrania z wybraną osoba MLO??

Chodzi mi że mój kolega zaczął w tym samym dniu grać MLO i teraz chciałem z nim sie zmierzyć ale nie widzę takiej możliwości czy się mylę??

--- Koniec cytatu ---
w MLO możecie zagrać między sobą tylko przypadkiem ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej