Dział Ogólny > PES 2013
pes2013 cheaterzy i quiterzy
DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie czy jest jakaś opcja zagrania z wybraną osoba MLO??
Chodzi mi że mój kolega zaczął w tym samym dniu grać MLO i teraz chciałem z nim sie zmierzyć ale nie widzę takiej możliwości czy się mylę??
--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie ze jest gralem z kolega przez friendly match lobby ;)
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Oczywiscie ze jest gralem z kolega przez friendly match lobby
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście że słabo czytasz.
Pyta się o MLO nie Lobby.
Jeżeli chcą zagrać przeciwko sobie zespołami z ich karier które mają w MLO to jedynie przez Lobby i tam wybrać zapisaną uprzednio drużynę z MLO (jeśli jest taka możliwość).
I do Buubuu, nie ten temat....
DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOczywiście że słabo czytasz.
Pyta się o MLO nie Lobby.
Jeżeli chcą zagrać przeciwko sobie zespołami z ich karier które mają w MLO to jedynie przez Lobby i tam wybrać zapisaną uprzednio drużynę z MLO (jeśli jest taka możliwość).
I do Buubuu, nie ten temat....
--- Koniec cytatu ---
No przeciez wlasnie o tym mowie ze mozna zagrac druzynami z MLO przez friendly match lobby wiec nie wiem o co Ci chodzi czytaj ze zrozumieniem ;)
pavulon666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo raz kolejny się zawiodłem i to będzie ostatni.W ofline gra się fajnie natomiast online to jakaś kpina.Grałem(gram) w fifa 11 na ps3 oraz fifa 12 na pc i tam jeśli przegram to wiem,że przeciwnik był lepszy.A tu jakieś zacinki,spowolnione reakcje i do tego brak możliwości ustawienia kamery według własnych upodobań.
--- Koniec cytatu ---
z ta kamera to pojechales ja mam nie dosc ze wide to sobie programem zrobilem na wersje 2010 i gram online bez problemow................a jest troche tych ustawien ze juz chyba wybrac jedna najlepsza mozna
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---No przeciez wlasnie o tym mowie ze mozna zagrac druzynami z MLO przez friendly match lobby wiec nie wiem o co Ci chodzi czytaj ze zrozumieniem
--- Koniec cytatu ---
Nie, nie ja wiem co widzę, i mogę się tylko domyślać po tym co napisałeś prędzej mu.
A ogólnie to wyrażaj się jaśniej, bo nie każdy może to zinterpretować tak jak ty to miałeś namyśli.
--- Cytuj ---z ta kamera to pojechales ja mam nie dosc ze wide to sobie programem zrobilem na wersje 2010 i gram online bez problemow................a jest troche tych ustawien ze juz chyba wybrac jedna najlepsza mozna
--- Koniec cytatu ---
Takie granie na kamerze której nie ma domyślnie w PES2013 to oszustwo. Jednym słowem idziesz na łatwiznę.
I potem się dziwić że ludzie grają jak by widzieli całe boisko, albo każdego na boisku i podają piłki jak po sznurku (mowa o PC).
Nawigacja
[#] Następna strona