Dział Ogólny > PES 2013

pes2013 cheaterzy i quiterzy

<< < (10/13) > >>

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie, nie ja wiem co widzę, i mogę się tylko domyślać po tym co napisałeś prędzej mu.

A ogólnie to wyrażaj się jaśniej, bo nie każdy może to zinterpretować tak jak ty to miałeś namyśli.

--- Koniec cytatu ---

To ze Ty masz problemy z interpretacja to ja juz nic na to nie poradze, zreszta tu nie trzeba nic interpretowac odpowiedzialem na to pytanie tak jasno ze 6 letnie dziecko by zrozumialo ;]

Pytanie: Mam pytanie czy jest jakaś opcja zagrania z wybraną osoba MLO??
Odpowiedz: Oczywiscie ze jest gralem z kolega przez friendly match lobby.

Czego Ty tu nie rozumiesz ?? haha

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---To ze Ty masz problemy z interpretacja to ja juz nic na to nie poradze, zreszta tu nie trzeba nic interpretowac odpowiedzialem na to pytanie tak jasno ze 6 letnie dziecko by zrozumialo ;]

Pytanie: Mam pytanie czy jest jakaś opcja zagrania z wybraną osoba MLO??
Odpowiedz: Oczywiscie ze jest gralem z kolega przez friendly match lobby.

Czego Ty tu nie rozumiesz ?? haha
--- Koniec cytatu ---

Szkoda czasu na Ciebie... Czy ja pisałem że mam problemy z interpretacją ??

Dziecko by sobie nie poradziło nawet, a znajdzie się taki na tym forum. A to dlatego bo niejasno napisałeś. I rodzi się pytanie, "co grałeś w lobby". I na tym zakończę konwersację z Tobą.

MichW:
@DavidDave i po co prowokujesz ?

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESzkoda czasu na Ciebie... Czy ja pisałem że mam problemy z interpretacją ??

Dziecko by sobie nie poradziło nawet, a znajdzie się taki na tym forum. A to dlatego bo niejasno napisałeś. I rodzi się pytanie, "co grałeś w lobby". I na tym zakończę konwersację z Tobą.

--- Koniec cytatu ---

Po pierwsze to byl post skierowany do buubuu nie do Ciebie, po drugie chyba reczej zrozumial skoro nie pisze nic wiecej, po trzecie to ze dla Ciebie cos nie jest jasne nie znaczy ze dla innych tez i po czwarte skoro szkoda czasu to po co ciagle odpisujesz na moje posty ?? Przeczysz sam sobie finito pozdro ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE@DavidDave i po co prowokujesz ?

--- Koniec cytatu ---

Ja prowokuje ?? To kolega OnoMatoPeja ma jakis problem i sie czepia mojego posta ktory w ogole nie byl skierowany do jego osoby ;]

MichW:
Dobra, panowie. Jak macie coś do obgadania to wyjaśnijcie to sobie na privie ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej