Dział Ogólny > PES 2013
pes2013 cheaterzy i quiterzy
m4r1u5z:
Mocno zle jest z tymi quiterami jak sie gra? Bo w sumie jak mam sie rzucac na gre online a ma mi co 2-3 typ uciekac to mozna zwariowac chyba.
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Mocno zle jest z tymi quiterami jak sie gra?
--- Koniec cytatu ---
Zależy na jakiego typa trafisz. Jeśli nie potrafi przegrywać to pod koniec 2 połowy ucieknie jesli ty będziesz wygrywał.
Są tacy co też grają na patchach i ty możesz mieć efekt lagów/przycinania się gry a on będzie płynie grał.
I są tacy co umyślnie spowalniają upload (to samo co wyżej).
Jak liczysz na dobrą zabawę bez tego co napisałem wyżej to graj w systemie pesleague.pl (graczami z polski).
m4r1u5z:
Czyli umawiam sie tutaj z kims i gramy. A tak z grubsza jak czesto ludzie stad sa online? Bo nie satysfakcjonowaloby mnie rozegranie jednego meczu dziennie po 15minutowym umawianiu sie :)
Gap12:
praktycznie cały dzień ktoś jest chętny do grania na mircu,więc nie ma problemu.
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Czyli umawiam sie tutaj z kims i gramy. A tak z grubsza jak czesto ludzie stad sa online? Bo nie satysfakcjonowaloby mnie rozegranie jednego meczu dziennie po 15minutowym umawianiu sie
--- Koniec cytatu ---
Jest tutaj przypięty gdzieś temat, jak zarejestrować się do gry przez presleague. Jak wejść na mirc itd.
Sam wejdź na mirc przez siebie ustaloną osobę i zobaczysz ile jest osób.
Poczytaj >>
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona