Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Pesleague? HAHAHA.

<< < (4/18) > >>

Ukassiu:
no mechatronika nie jest łatwa, mój profil z technikum.;) Co do studiów to ja mam sesje w lutym, więc pewnie ty podobnie, a drugi sezon powinien się skończyć na przełomie stycznia/lutego jeśli ruszy zaraz po pierwszym, a tak zapewne będzie.

Matip125':
Joe nie rob scen, tylko bierz sie za granie :)

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA Ty Martinso nawet nie powinieneś komentować moich zachowań bo przegrywając ze mną 2:0 w 15 minucie rozłączyłeś się i płakałeś na mój styl gry. Jak to nazwiesz?

--- Koniec cytatu ---
;D ;D norma...

Deimian7:
Śmiać mi się chce jak czytam takie rzeczy.

Do wszystkich...jakby ten post napisał ktoś inny (ktoś nieznany), a nie Joe Cole (który kiedyś coś tam wygrywał w PES'a) to byście go wyśmiali i uświadomili o czytaniu zasad. Nie faworyzujemy nikogo. Regulamin jest z góry znany i do niego się stosujemy.

Sami kiedyś pisaliście, że gracze grający długo w naszej lidze nie są w żaden sposób doceniani. Ci walczący przez kilka edycji w wysokich ligach, nie mają większych szans na grę w dobrej lidze kolejnego pes'a. Wprowadziliśmy bonusy.

Joe jesteś taki dobry w PES2013? Miałeś szanse to pokazać. Na 18 pkt zdobyłeś 15, co nie pozwoliło Ci zająć miejsca w 1 lidze. Teraz możesz pokazać w 2 czy dasz radę awansować. Powodzenia.

Joe.Cole:
Zdobylem 16 i nie rozumiem, jak mogło tak się dziać, że nie znalazłem się w 1 lidze remisując ttylko 1 mecz, a juz napisalem, ze prosze o wypisanie mnie z ligi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej